[Max. Alternatif] Dante's Inferno FULL ENG ISO /Depositfiles (Tek Part) / Depositfiles+ Megaupload (2'şer Part) / Filefactory + Netload (5'er Part)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde McPsp Iso Oyunları kategorisinde TNT tarafından oluşturulan [Max. Alternatif] Dante's Inferno FULL ENG ISO \/Depositfiles (Tek Part) \/ Depositfiles+ Megaupload (2'şer Part) \/ Filefactory + Netload (5'er Part) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,858 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı McPsp Iso Oyunları
Konu Başlığı [Max. Alternatif] Dante's Inferno FULL ENG ISO \/Depositfiles (Tek Part) \/ Depositfiles+ Megaupload (2'şer Part) \/ Filefactory + Netload (5'er Part)
Konbuyu başlatan TNT
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azeibo34

istanbullu34

Erişim Engelli
Şub 26, 2010
12
0
1
39
vay bee adam aklımızı aldı :D duygularımızla oynadı:D uye oldugum bır oyun dergısı war orada okuduguma göre 2012 ikincı yarısında cıkıcakmıs rez5 olrak psp için nekdar dogru nekadar yalan bılemem tabı insanlah cıkar

Bump:
O dediğin ancak bi 10 sene sonra olur o da belki :D
İmkansız şu an o grafiklerin PSP'de açılması.Yanlış haber :)
PSP için ayrı bir RE çıkacağı söylentileri vardı ama tam bilemiyorum.Sanırım çııkmıyor.
aslında dante ve gow grafıklerı oldukça guzel bence rez yapmaları zor olmasa gerek şahsen ben oturup ekran basında oyun oynamaktansa psp ıle ıstedıgım ortamda bos vaktımı öldurmeyı daha cok sevıyorum ama grafık konusunda daha ıyı olsaydı keske gercı bunda sukur adamlar ufacık bısey ıcıne neler koymuslar zaman gecırmek ıcın bıre bır :sm:

kovboycak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2009
258
28
28
44
indirdim partları birleştirince 30 40 tane part çıktı napmam lazım

leprechaune

Erişim Engelli
Kas 10, 2008
34
0
6
38
Oyun God Of War çakması gibi bir şey sanırım PS3'te demosunu oynadım. Birbirine çok benzettim. TNT çok teşekkürler bu arada...

TNT

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
349
1
18
Oyun God Of War çakması gibi bir şey sanırım PS3'te demosunu oynadım. Birbirine çok benzettim. TNT çok teşekkürler bu arada...
Çakması demek haksızlık olur benzeri desek daha doğru. Hellish modda oynuyorum , yer yer zorlasa da acayip zevkli , hikayeye de az biraz hakimseniz aldığınız zevk daha da artıyor....

istanbullu34

Erişim Engelli
Şub 26, 2010
12
0
1
39
Çakması demek haksızlık olur benzeri desek daha doğru. Hellish modda oynuyorum , yer yer zorlasa da acayip zevkli , hikayeye de az biraz hakimseniz aldığınız zevk daha da artıyor....
katılıyorum konusu gercekten cok guzel bitirdim sayılır fınal boss dayım cok zor bolumler var gercekten özellıle o cok kafalı canavar bölümü süper olmus ama bana cok kısa geldı bu oyun:02:

Bump:
katılıyorum konusu gercekten cok guzel bitirdim sayılır fınal boss dayım cok zor bolumler var gercekten özellıle o cok kafalı canavar bölümü süper olmus ama bana cok kısa geldı bu oyun:02:
unutmadan belırlıbır sevıyeden sonra elınızdekı asa manyak bısey oluyo :D:D:D:D gow daki dev yumrukları hatırlıyosunuzdur yanı o halt etmısdıyım :bebored::bebored:

boronzox

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 17, 2009
226
0
16
Valla önce animesini izledim eskiden.
Şimdi baya zevkli bence.Çakma demek haksızlık olur cidden.