[Max. Alternatif] Dante's Inferno FULL ENG ISO /Depositfiles (Tek Part) / Depositfiles+ Megaupload (2'şer Part) / Filefactory + Netload (5'er Part)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde McPsp Iso Oyunları kategorisinde TNT tarafından oluşturulan [Max. Alternatif] Dante's Inferno FULL ENG ISO \/Depositfiles (Tek Part) \/ Depositfiles+ Megaupload (2'şer Part) \/ Filefactory + Netload (5'er Part) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,858 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı McPsp Iso Oyunları
Konu Başlığı [Max. Alternatif] Dante's Inferno FULL ENG ISO \/Depositfiles (Tek Part) \/ Depositfiles+ Megaupload (2'şer Part) \/ Filefactory + Netload (5'er Part)
Konbuyu başlatan TNT
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azeibo34

Nobody

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2008
45
0
6
üstat emeğine sağlık am bnde bi problem var oyunu açtığımda siyah ekranda kalıp sonra psp yi kapatıyor? böyle bi sorun yaşayan varmı?

TNT

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
349
1
18
üstat emeğine sağlık am bnde bi problem var oyunu açtığımda siyah ekranda kalıp sonra psp yi kapatıyor? böyle bi sorun yaşayan varmı?
İlk mesajdaki;

ISO: 1,68 GB (1.812.725.760 bayt)
Dil: İngilizce
Test: 5.50Gen-D3 & 5.03 GEN C
5.03 m33 ve bu denklikteki GEN versiyonlar için indirdikten sonra fixlemeniz gerekmektedir...
Fixleme işlemi için
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Tür:FULL ISO​

Bu kısma dikkat ettin mi? Muhtemelen etmemişsin...Versiyonunu da söylersen daha net yardımcı olabilirim.

Nobody

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2008
45
0
6
o kısma dikkat etmemştim çok sağol kardeşim emeğine sağlık tekrrdan

psp360

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 13, 2009
68
0
6
arkadaşlar bu oyunu fixlemek için eboot exchanger kullanın .kullanımı çok basit . programı game klasörüne atın.sonra psp den çalıştırın . R ve L tuşlarıyla istediğiniz oyunu seçin ve üçgene basın . işlem bitince oyunlara gidip tıklayın ve oyun başlasın. lütfen bunu uygulayın ve sonucunu yazın . yardımcı olurum . program aşağıdaki linkte .

TNT

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
349
1
18
arkadaşlar bu oyunu fixlemek için eboot exchanger kullanın .kullanımı çok basit . programı game klasörüne atın.sonra psp den çalıştırın . R ve L tuşlarıyla istediğiniz oyunu seçin ve üçgene basın . işlem bitince oyunlara gidip tıklayın ve oyun başlasın. lütfen bunu uygulayın ve sonucunu yazın . yardımcı olurum . program aşağıdaki linkte .
Hacı o koyduğun programı şifresi kendi nickin ya da mcpsp.com olacak şekilde tekrar upload edersen makbule geçer.Ayrıca madem güzel bişeyi paylaşmak istiyosun program ile beraber ufak bir görüntülü rehber hazırlayıp rehberler kısmına konu şeklinde açarsan daha da makbule geçer.

TNT

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
349
1
18
Evet ben de şimdi farkettim.Neyse o zaman düşünmüş olman bile makbule geçti diyelim=p

piszenci

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 11, 2009
79
0
6
42
çok sağol TNT.
megaupload linklerinden sömürdüm,attım oyunu hiç sorun olmadan 5.03 GEN-C'de çalıştı :c018:

TNT

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
349
1
18
5.03 GEN - C Ekran siyah kalıyor acınca... Fixlemem mi gerekiyor. :(
5.03 GEN A B değil de GEN C olduğuna eminsen versiyonunun;

PSP'nde ana menüde select tuşuna basınca açılan GEN VSH menüdeki ayarlarını aşağıdaki görüntüdeki gibi yap sorun kalmaz.