[Max. Alternatif] Dante's Inferno FULL ENG ISO /Depositfiles (Tek Part) / Depositfiles+ Megaupload (2'şer Part) / Filefactory + Netload (5'er Part)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde McPsp Iso Oyunları kategorisinde TNT tarafından oluşturulan [Max. Alternatif] Dante's Inferno FULL ENG ISO \/Depositfiles (Tek Part) \/ Depositfiles+ Megaupload (2'şer Part) \/ Filefactory + Netload (5'er Part) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,858 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı McPsp Iso Oyunları
Konu Başlığı [Max. Alternatif] Dante's Inferno FULL ENG ISO \/Depositfiles (Tek Part) \/ Depositfiles+ Megaupload (2'şer Part) \/ Filefactory + Netload (5'er Part)
Konbuyu başlatan TNT
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azeibo34

muro

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 18, 2009
43
0
6
37
saol dostum şu megaupload 2. partıda yüklersen tamam..:bsdfa:

TNT

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
349
1
18
Tek partlık Deposit Files ve 2'şer partlık Megaupload ve Depositfiles linkleri de eklenmiştir...

Gözden çıkarttığım linkler de sağlam çıkınca neredeyse piyasadaki bütün hostlara upload yapmış gibi olduk ama olsun , silinene kadar isteyen istediğinden doya doya indirsin=p

PessimisticAttack

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 26, 2009
95
0
6
Siteye Git
TNT forumda "işte bu benim" dedirten nadir insanlardansın.

Özenli
Çalışkan
Mantıklı (yorumların..)

nadir kişilerden.

Not: TNT ile hiç görüşmedim:)

TNT

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
349
1
18
TNT forumda "işte bu benim" dedirten nadir insanlardansın.

Özenli
Çalışkan
Mantıklı (yorumların..)

nadir kişilerden.

Not: TNT ile hiç görüşmedim:)

Hiç bir karşılık beklemeden bir defa olsun görmediği insanlar için emek veren , zaman haracayan paylaşımcılara karşı konudan faydalanmasına rağmen bir teşekkür butonuna basmayı bile çok gören insanların arasında , forumun verilen emeğe karşı en değer bilen adamlarından biri olarak hakeden her konunun altında farkını gösteriyorsun PessimisticAttack.Güzel yorumun için teşekkür ederim.

kartalxyz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 27, 2009
49
0
6
37
Tnt arkadaşım yine farkını ortaya koymuş.Çok teşekkür ediyorum paylaşımı için.