Aga PlayStation 5 kırık versiyon kullanalı cok oldu şimdi hangi oyunda hata verdi hatırlamıyorum bide o zamanlar 4.50 versiyon digital makinem vardı
1 yada 2 oyunda m2ssd de calısmadı ama yüzde 90 hatta 95 deyim sana oyun dahilide calısıyorsa m2ssd de de calısıyor.
Şimdiki cihazım 9.60 daha denk gelmedim dahilide calısıp m2ssd de calısmayan oyuna
2 lık m2ssd var bende bide 2 lık harici ssd aldık bakacuğuk
şöyle bir bilgi edinmiştim. reddit de bu sebeple 4tb nvme m2 ssd aldım. daha sonra bir çok yerde olmadığı çalışmadığı ve siyah ekranda kaldığı yazıyordu. belki deneyen olmuştur diye merak ettim daha bendeki cihaz kırılmadı bütün bilgileri toplayıp bu işe kalkışacağım. yanıtlayan arkadaşlara teşekkürler.
Tüm PS5 Oyunlarını dahili bir M2 Nvme ile nasıl oynayacağımı buldum (artık harici kasa yok)
İlk olarak, PS5'inize bir M2 takın. Ben SN850P 4TB kullandım ve PS5 tarafından biçimlendirildi.
Ardından, Itemzflow'daki PS5 UYGULAMASINA (BREW 00001) gidin ve Uygulama Yolunu Değiştir'e tıklayın.
Oraya gittikten sonra, mnt dizinine gidin. Ardından ext1'e tıklayın (benim durumumda bu, dahili M2'nin yolu)
Şimdi bu adım çok önemli! Bu adım olmadan oyunları başlatırken her zaman siyah ekran alacaksınız!
L2'ye basmanız ve "appmeta" adında bir klasör oluşturmanız gerekiyor. Şimdi bu "appmeta" klasörüne kopyalamak istediğiniz oyunu seçin.
Kopyalama işlemi tamamlandıktan ve oyunu başlatmak istediğinizde, her zaman oyunun tüm klasörüne gitmelisiniz (sadece üst klasöre değil). Örneğin, yol şöyle görünebilir:
mnt/ext1/appmeta/PPSA01288 ve ardından Kare'ye basın. Ardından, Başlat'a sol tıklayın ve işiniz bitti!
Sistem Yazılımı 5.50 ve itemzflow 1.09
Saygılarımla