Memory Stick Çok Yavaşladı?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde masmari tarafından oluşturulan Memory Stick Çok Yavaşladı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,931 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı Memory Stick Çok Yavaşladı?
Konbuyu başlatan masmari
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan masmari

masmari

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 5, 2008
33
0
6
42
Eskiden 4dk attığım oyun şimdi 24 dk ya atıyor.Neden Yavaşladı anlamadım.Bilgisayarda İyi![çift çekirdekli ,2Gb ram]
Yaklaşık 3-4 haftadır böyle ,her yolu denedim karta format attım ,psp fabrika ayarlarına döndürdüm fakat işe yaramadı.

chuck_schuldiner

Symbolic
Forum Admini
Nis 5, 2008
2,654
45
48
43
Eskişehir
Siteye Git
Sourn USB Hub'larda veya USB kablosunda olabilir...Kontrol et..Olmadı yeni bir USB kablosu ile başka bir PC'de dene aynı sorun varsa eğer kartında sorun var demektir..

masmari

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 5, 2008
33
0
6
42
usb kablosuyla atmıyorum ki kasada kart okuyucu var!

kaanpsp

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 29, 2008
45
0
6
27
memory sahte ise zamanla yavaşlaya bilir. sahte olup olmadığını herhangi bir memory işaretine (game, video music) üçgen e basıp informationa tıkla eğer magicgate yazarsa orjinal başka bir şey yada unknown yazarsa sahte demektir

Kasatka

Duayen Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2008
776
74
28
Bende simdi farkettim.. Coktandir acmiyordum psp yi GOW ghost u koyunca sanki slayt gosterisi gibi oldu..
Calistir
CMD den format X: /fs:fat dedigimde bu sekilde formatladigimda hizlaniyordu simdi bu sekilde de formatlanmiyor..
Sen hemsom calistirdan CMD den dedigimi yap her seye EVET de olursa hizlanacak.

isott

Erişim Engelli
Haz 17, 2010
24
0
1
39
Dostum kartı çok çıkarıp takmışsın kart hasargörmüş başka bir kart al ve ikidebir psp den çıkarma usb den at tavsiyem.

masmari

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 5, 2008
33
0
6
42
memory sahte ise zamanla yavaşlaya bilir. sahte olup olmadığını herhangi bir memory işaretine (game, video music) üçgen e basıp informationa tıkla eğer magicgate yazarsa orjinal başka bir şey yada unknown yazarsa sahte demektir
Kart orjinal!Sony mağazasından almıştım,sahte satmazlar!

Bende simdi farkettim.. Coktandir acmiyordum psp yi GOW ghost u koyunca sanki slayt gosterisi gibi oldu..
Calistir
CMD den format X: /fs:fat dedigimde bu sekilde formatladigimda hizlaniyordu simdi bu sekilde de formatlanmiyor..
Sen hemsom calistirdan CMD den dedigimi yap her seye EVET de olursa hizlanacak.
Yarın deneyeceğim!
Bump:Denedim ne yazıkki işe yaramadı ,herhalde karta zarar verdik:(
Dostum kartı çok çıkarıp takmışsın kart hasargörmüş başka bir kart al ve ikidebir psp den çıkarma usb den at tavsiyem.
Sanırım doğru söylüyorsun (bende öyle düşünüyorum) kart hasar gördü.:21: