Eskiden 4dk attığım oyun şimdi 24 dk ya atıyor.Neden Yavaşladı anlamadım.Bilgisayarda İyi![çift çekirdekli ,2Gb ram]
Yaklaşık 3-4 haftadır böyle ,her yolu denedim karta format attım ,psp fabrika ayarlarına döndürdüm fakat işe yaramadı.
Sourn USB Hub'larda veya USB kablosunda olabilir...Kontrol et..Olmadı yeni bir USB kablosu ile başka bir PC'de dene aynı sorun varsa eğer kartında sorun var demektir..
memory sahte ise zamanla yavaşlaya bilir. sahte olup olmadığını herhangi bir memory işaretine (game, video music) üçgen e basıp informationa tıkla eğer magicgate yazarsa orjinal başka bir şey yada unknown yazarsa sahte demektir
Bende simdi farkettim.. Coktandir acmiyordum psp yi GOW ghost u koyunca sanki slayt gosterisi gibi oldu..
Calistir
CMD den format X: /fs:fat dedigimde bu sekilde formatladigimda hizlaniyordu simdi bu sekilde de formatlanmiyor..
Sen hemsom calistirdan CMD den dedigimi yap her seye EVET de olursa hizlanacak.
memory sahte ise zamanla yavaşlaya bilir. sahte olup olmadığını herhangi bir memory işaretine (game, video music) üçgen e basıp informationa tıkla eğer magicgate yazarsa orjinal başka bir şey yada unknown yazarsa sahte demektir
Bende simdi farkettim.. Coktandir acmiyordum psp yi GOW ghost u koyunca sanki slayt gosterisi gibi oldu..
Calistir
CMD den format X: /fs:fat dedigimde bu sekilde formatladigimda hizlaniyordu simdi bu sekilde de formatlanmiyor..
Sen hemsom calistirdan CMD den dedigimi yap her seye EVET de olursa hizlanacak.