Memory Stick Duo Pro yazma hızı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde mesutf tarafından oluşturulan Memory Stick Duo Pro yazma hızı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,833 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı Memory Stick Duo Pro yazma hızı
Konbuyu başlatan mesutf
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hsyntmc58

mesutf

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 20, 2009
1
0
1
Elimde 2GB boyutunda hafıza kartı var.
Vista ile PSP'ye dosya atarken yazma hızı en fazla 1,65 Mb/s şeklinde görünüyor. 1 GB boyutunda bir oyun atmak istediğimde yaklaşık 10dk. falan sürüyor. Oyun oynarken herhangi bir takılma yaşamıyorum.
Sırf bu nedenle daha hızlı bir kart almayı düşünüyorum.
Sizin elinizdeki kartların yazma hızı nasıl?

ksoyluer

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 1, 2009
2
0
1
36
bende ilk orjinal vardi ortalama wistada 5mb nin altina kolay kolay dusmuyordu fakat simdi arkadasinda dedigi gibi cakma 8gb var 2 mb i gecmiyor ne yazikki ... ...

PessimisticAttack

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 26, 2009
95
0
6
Siteye Git
Dark Alex'in sitesinde orjinal memory stick pro duo yazma hızı ile ilgili araştırma yaptım.
Kaynak Link :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Memory Stick Pro Duo orjinal kart ile en yüksek yazma hızı 10 mbyi geçmez deniyor sitede.

Memory Stick Pro Duo HG orjinal kart ile ise sanırım 15 mb'a ulaşılmış ama bulmak zor 'belki' de yoktur Türkiye'de bu kartın ORJİNALİ. Fake olanları var daha bugün gördüm.

Bende 8 GB sahte memory stick pro duo var MARK2 yazanlardan. Yazma hızı 4.5 mb kadar yanlış hatırlamıyorsam.(bu değerde yanlışlık olduğunu düşünürsem gelip değiştireceğim mesajımı :) )

aasker665

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 6, 2009
2
0
1
16 gb memory stick

merhaba
16 gb memory stick alacağım çakmalarda iso oyunlarda sorun olurmu deneyen varsa sonucu yazarsa çok sevinirim.

aasker665

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 6, 2009
2
0
1
Orjinal magic gate sony ms kart :
825mb cso dosya atarken aşağıdaki değerleri okudum :

okuma hızı en fazla 10,3 mb/sn
Yazma hızı en fazla 6mb/sn

eridem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2009
11
0
1
36
ben internetten çakma 16 gb hafıza kartı aldım sn de 9-10 mb yazıyor hemde 70 liraya

hsyntmc58

Erişim Engelli
Ağu 29, 2009
43
0
6
beton 16gb çakmalarda sorun yaşadığını söylemişti
Yanlış bilgilendirme olmasın.16gb çakma oyun çalıştırıyor fakat hen desteklemiyor.

Ben şu ana dek destekleyeni görmedim bendekiler dahil olmak üzere.

Şu var ancak. Desteklemesine destekliyor fakat chicken uygulamasında başarısız oluyor. Chicken uygulaması yapılamıyor. Belki yeni bir yöntem çıktıysa henüz denemedim.

Chickhen ilk çıktığı zamanlarda yapmıştım hala onu kullanıyorum :)

Şu şekilde kullanılabilir; chicken'ı baka bir memory stickle yaptıktan sonra 16 GB2lığı kullanırsınız, bu şekilde olabilir :)

Amaben de bunu tavsiye etmiyorum, her seferinde takıp çıkartıp memory stick yuvasını bozma ihitmaliniz ve memory stick'inizi bozulma ihtimali artıyor, zaman içinde deformasyona uğruyor.
UMARIM CEVABINI ALMIŞTIR ARKADAŞLAR