Memory Stick Micro SD Adaptör

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde cengaver_s89 tarafından oluşturulan Memory Stick Micro SD Adaptör başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,278 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı Memory Stick Micro SD Adaptör
Konbuyu başlatan cengaver_s89
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan labrodorit

omergh

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 25, 2009
54
0
6
44
aslında iko81 kardeşim bi link verebilirsen çok ii olur

gok_han

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2008
15
0
1
omergh arkadaşım,
team 4 gb sdhc ms adaptor ile
hepsiburadadan kargo dahil 34 tlye aldım. hakikaten orjinal msden daha hızlı. tavsiye ederim. deli danalar gibi dolaşıp aramana gerek yok...
ms'den hızlı olduğunu söylemiştim işte kullanan bir arkadaşın yorumu yalnız fiyat biraz fazla geldi bana aslında fiyat normal dışardan gelen ilk satıcıdan alınırsa yarı yarıya fark ediyor dediğim gibi çin malı ama hiçte dandik değil iddia ediyorum ms'den daha hızlı:nargile:

kanki

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 14, 2009
14
0
1
buradaki yorumları okuduktan sonra team 8 gb sdhc ms adaptorlü sipariş verdim. sandisk almayı düşünüyordum. yarın elimde olacak. performansını elime ulaştığında burada paylaşacağım. seçimimde yardımcı olduğunuz için tşk. ederim.

gok_han

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2008
15
0
1
buradaki yorumları okuduktan sonra team 8 gb sdhc ms adaptorlü sipariş verdim. sandisk almayı düşünüyordum. yarın elimde olacak. performansını elime ulaştığında burada paylaşacağım. seçimimde yardımcı olduğunuz için tşk. ederim.
eline geçtimi kartın nasıl memnunmusun dediğim gibi ms'den hızlı değilmi

Bump:
yalnız şimdi hepsburdayı inceledim o 55 ytl olarak gözküyor 35 ytl olan hangisiki artık 4 gb m2 kartım yetmiyor 8 gblığa geçmek gerekiyor.
toptancısından alırsan dediğim fiyat yoksa normalde 8gb 50-55 lira

MyMoOn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 2, 2009
8
0
1
37
Bu olay kafama yattı arkadaşlar, hiç olmazsa sd kartlar daha ucuz.
Şuan alamam, lazım olan arkadaşlara yardımcı oliyim istedim.
Bunu buldum yardımcı olur belki:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Sinaxramax

Spoony Experiment
Kayıtlı Üyemiz
Nis 15, 2009
845
0
16
31
arkadaşlar peki bzdeki memory stick duo adaptor ne işe yarıyor?

kanki

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 14, 2009
14
0
1
hepsiburada dan aldım . yeni oyunların kapasiteleri buyuk olduğu için 2gb yetmez olmuştu. guncel oyunlardan 12 adet oyunu full doldurdum . sony kartlardan hiç bir farkı yok performans olarak. alanlar pişman olmayacaktır.

Qanzen

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 13, 2009
7
0
1
37
kardeş haklılar açık arttırma olayıda var ucuza kapatabilirsin bende 4 gb 25 tl+ kargo bedava aldım harika çalısıyor:DD:D::D

ozankardes

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 6, 2009
21
4
3
45
Bnde hepsi burada dan aldım keşke de almasaymışım tek parça dosyalarda 6mb tı buluyor yazma hızı, ama parçalı dosyalar da ölüm dün program attım 300kb ile atıyordu.
Save yaparken bile yavaş video ya mp3 e tıklayınca bayılıyor.

İlk dosya yazmaya başlarken 2 saat dosya yazma süresi hesaplıyor.

Ha neye göre yavaş derseniz. Orjinal pro duo görmedim ama pro duo mark 2 yi gördüm mark 2 ile kıyaslarsam bu kart ağır kalıyor.

Mediamrkta 8 lik mark 2 69 liraydı keşke onu alsaymışım.
Neyse artık idare edeceğiz.
Almak isteyen varsa 35 liraya vereyim. Daha dün geldi:)