PS3 Türkçe YAMA METAL GEAR SOLID 4: Guns of the Patriots (PS3/Master Collection) Türkçe Yama - 2026

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde Patriots Çeviri tarafından oluşturulan METAL GEAR SOLID 4: Guns of the Patriots (PS3\/Master Collection) Türkçe Yama - 2026 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,581 kez görüntülenmiş, 130 yorum ve 90 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı METAL GEAR SOLID 4: Guns of the Patriots (PS3\/Master Collection) Türkçe Yama - 2026
Konbuyu başlatan Patriots Çeviri
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Patriots Çeviri

Patriots Çeviri

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 22, 2025
41
319
53

Yamada Emeği Geçenler
QSZ
dört koldan taciz

Yama Hakkında
Oyunun ana hikâyesi el çevirisi, kalan yerler kaliteli yapay zekâ çevirisidir.
Türkçe font (Ş, ş, Ğ, ğ, İ, ı...) yanlızca Master Collection sürümünde bulunmaktadır.
(PlayStation 3'te sistem fontlarının değiştirilmesi riskli ve zor bir işlem olduğu için PS3 sürümündeki Türkçe font güncelleme ile çıkarılmıştır.)
Hem PS3 sürümü hem de Master Collection sürümü çevrilmiştir.

Yamadan Görüntüler

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Yama Durumu

Ara Sahneler (El Çevirisi) %100
Ana Hikâyenin Codec Konuşmaları (El Çevirisi) %100
Diğer Codec Konuşmaları, Oyun İçi Konuşmalar ve Diğer Her Şey (Yapay Zekâ Çevirisi) %100

PS3 Sürümü İndirme Linki
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Master Collection Sürümü İndirme Linki

YAMA TAMAMEN ÜCRETSİZDİR.

Yamadaki hataları-çeviri eksiklerini bildirmek ve çeviri isteğinde bulunmak için Discord sunucumuza gelebilirsiniz.

Son düzenleme:

melih2010

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 14, 2008
659
246
43
Teşekürler bir yanlışlık yoksa 23 gb yakın yama mı olur yoksa komple oyunumu türkçe paylaşım yaptınız.

medivel

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 10, 2009
630
1,066
93
[ATTACH type="full"]3201[/ATTACH]

Yamada Emeği Geçenler
Cem Baba
dört koldan taciz

Yama Hakkında

Oyunun ana hikayesi El Çevirisi, kalan yerler Yan Kaliteli Yapay Zeka çevirisidir.
Yamada Türkçe font (Ş, ş, Ğ, ğ, İ, ı...) bulunmaktadır.
Oyunun arayüzü harici her yer çevirilmiştir arayüzün çevirisi, yamanın tam sürümünde eklenecektir.
Yama hem PlayStation 3 hemde emulator'de çalışmaktadır.
Yamadaki hatalar ve çeviri iyileştirmeleri tam sürümde sizin geri bildirimlerimiz ve incelemelerimiz sonunda halledilecektir.

Güncelleme Geçmişi
v0.1 Ana hikaye yapay zeka kullanılmadan, kalan yerler yapay zeka yardımı ile çevirildi ve yama yayınlandı.

Oynanış Videosu

Yama Durumu
Ara Sahneler (El Çevirisi) %100
Ana Hikayenin Codec Konuşmaları (El Çevirisi)%100
Yan Codec Konuşmaları (Kaliteli Yapay Zeka) %100
Oyun İçi Konuşmalar (Kaliteli Yapay Zeka) %100
Arayüz %0

Linkler
---

Kurulum ayrıntıları .zip içerisindeki benioku dosyasında yazmaktadır.

Ayrıntılı Kurulum ve Emulator Ayarları İçin Kurulum Videosu

Yamadaki hataları-çeviri eksiklerini bildirmek ve çeviri isteğinde bulunmak için Discord sunucumuza gelebilirsiniz.

BAĞIŞ YAPMAK İÇİN
TR95 0001 5001 5800 7318 4530 68
Bedirhan Çolak
Elinize sağlık ustam. MGS3 ile ilgili bir çalışmanız varmı? PC için çıktı ama konsol için yapılmadı.

Patriots Çeviri

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 22, 2025
41
319
53
Teşekkürler. Ps3 için nasıl çalıştıracağız?
Güncellediğimiz linklerde PlayStation 3 için verdiğimiz pkg dosyasını flash belleğe atıp veya bir şekilde konsola ulaştırıp paket yükleyicisinden kurabilirsin. Ayrıca PS3'üm olmadığı için henüz PS3 sürümü çalışıyormu emin değilim sorunsuz bir şekilde kurduysan bilgi verirsen sevinirim.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Elinize sağlık ustam. MGS3 ile ilgili bir çalışmanız varmı? PC için çıktı ama konsol için yapılmadı.
Teşekkürler. Maalesef konsollara yönelik yama yapmıyoruz çünkü ekibimizde kimse konsola sahip değil ana odağımız PC oyunları. MGS4 PC'ye çıkmadığı için PS3 emulatorü için yama yaptık ve PS3'e uyarladık. Ama yinede aklımda bulunur MGS'lerin konsol sürümleri.

Longbow99

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2025
6
0
1
Bilgisayarda çalıştırabildim ancak fontu ayarlayamadım. Ps3de ise pkg dosyası yüklenirken %98de takılı kalıyor. Eğer sadece yamayı paylaşabilirseniz öyle de deneyebilirim ps3 için.

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,450
57,114
113
Emeklerinize sağlık. Yeni gördüm ya.
Müsait bir zamanda konuyu güncelleyeceğim. ☺

Patriots Çeviri

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 22, 2025
41
319
53
Bilgisayarda çalıştırabildim ancak fontu ayarlayamadım. Ps3de ise pkg dosyası yüklenirken %98de takılı kalıyor. Eğer sadece yamayı paylaşabilirseniz öyle de deneyebilirim ps3 için.
Türkçe font için dev_flash dosyasını emulator konumuna attınız mı fontlar oradaydı.

Ayrıca PS3'üm olmadığı için .pkg dosyasını test edemedim. Emulator yamasını PS3'e iso şeklindeki oyunları yükler gibi yüklerseniz ve font içinde dev_flash dosyasını atarsanız manuel olarak yüklemiş olursunuz.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Emeklerinize sağlık. Yeni gördüm ya.
Müsait bir zamanda konuyu güncelleyeceğim. ☺
Sanırım şu an pkg PS3'te çalışmıyor. Emulator yamasındaki dosyayı PS3 için uyarlayıp paylaşabilir misiniz? PS3 ile alakam olmadığı için teknik detaylarını çok bilmiyorum.