Metal Gear Solid Peace Walker Accessory Set (Kendi PSP'imden resimlerle)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde Kaplanck tarafından oluşturulan Metal Gear Solid Peace Walker Accessory Set (Kendi PSP'imden resimlerle) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,521 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı Metal Gear Solid Peace Walker Accessory Set (Kendi PSP'imden resimlerle)
Konbuyu başlatan Kaplanck
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Canoww

renzokuken

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 21, 2010
73
0
6
ben de dealex. den beyaz kasa siparişi verecektim ama yorumları okuyunca vazgeçmiştim,

kasayı oturtunca, sağda ve solda bulunan manuel tuşlar (ok tuşları ve x o filan) tam oturmuyormuş ve yanlardan bakınca tuşların alt kısmı görünüyormuş...

sende böyle bir sorun çıktı mı? eski kasanın birebir aynısı mı oldu arada boşluk kaldı mı tuşlarla?

bu arada güle güle kullan süper bir set cidden, beyaz da süper yakışmış

Kaplanck

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 26, 2009
10
0
1
32
ben de dealex. den beyaz kasa siparişi verecektim ama yorumları okuyunca vazgeçmiştim,

kasayı oturtunca, sağda ve solda bulunan manuel tuşlar (ok tuşları ve x o filan) tam oturmuyormuş ve yanlardan bakınca tuşların alt kısmı görünüyormuş...

sende böyle bir sorun çıktı mı? eski kasanın birebir aynısı mı oldu arada boşluk kaldı mı tuşlarla?

bu arada güle güle kullan süper bir set cidden, beyaz da süper yakışmış
Birebir aynısı oldu. Tüm tuşlar oturdu.

rocknrol

Xbox Fanatiği
Kayıtlı Üyemiz
Haz 2, 2010
140
0
16
300 psp'ye taksak olur mu arkası kalın hali daha güzel geliyor da :)

Canoww

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 23, 2010
263
2
18
MGS den nefret ederim :) ama zevkler ve renkler tartışılmaz güle güle kullan :D