Metal Gear Solid Peace Walker USA-EUR-JPN FULL ISO 1.53 GB FIXED - UNTOUCHED

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Metal Gear Solid Peace Walker USA-EUR-JPN FULL ISO 1.53 GB FIXED - UNTOUCHED başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,152 kez görüntülenmiş, 63 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Metal Gear Solid Peace Walker USA-EUR-JPN FULL ISO 1.53 GB FIXED - UNTOUCHED
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Seckinberat

cLicK- ßomß

Erişim Engelli
Ocak 17, 2011
23
0
1
30
evet şuan rardan çıkarıyorum 2.nci partta sorunsuz çıktı Teşekkürler :) Ama şu socom 3 burnout legend ratchet clank gibi de oyunları çalıştırsam süper olucak :)

serhat_14

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2009
6
0
1
39
socom 3 u bende 6.20 hen de çalıstıramadım.neden çalısmadıgı hakkında bi bilginiz varmı arkadaşlar acaba.

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,238
113
Socom 3 gibi 6.20 TN-C ve üzeri versionlarda bazı oyunlar henüz çalışmıyor..isoloader ın güncellenmesi gerekiyor.. bekleyeceksiniz..6.35 PRO da çalışmayan oyun sayısının 6.20 tn-c ye göre daha fazla olduğunu sanıyorum..

harby00

Erişim Engelli
Kas 9, 2010
61
0
6
35
Siteye Git
Hako abi bir sorum olucak benim hafıza kartı kitlendi yenisini al diyorlar mesala aldim ORjinel hafıza kartı .İcinde İSo klosorü olmucak napıcağım olması iiçin versiyonmu yapıcam ? 5.00 33 m-6 versiyonum.

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,238
113
PSP de sol tarafta menuler var .. kartı takacaksın menulerde system settings in içinde format memory stick yazan yeri çalıştıracaksın dosyalar otomatik olarak oluşacak.Versionun değişmez çünkü versionun memory stickde değil.. :D

Senin kilitlendi dediğin kartı da formatla aynı şekilde.. düzelebilir... Ama savedata gibi kaybolmasını istemediğin dosyaları yedekle önce..

JiyaNightfall

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 12, 2010
8
0
1
Peace Walker çok kaliteli bir oyun. Çok begendim, fazlasiyla saatlerim içine gitmisdir. Tesekkürler Hako! Portable Ops'u çok begenmistim, ama bu oyun tam not aldi, harika!

DeathMachine

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 18, 2011
54
0
6
Hako abi oyun için öncelikle tşk ederim. oyunu indirdim psp 3004 hen- c

not : indirdiğim oyunlara tşk eder ve msj yazarım.