Metal Gear Solid Peace Walker USA-EUR-JPN FULL ISO 1.53 GB FIXED - UNTOUCHED

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Metal Gear Solid Peace Walker USA-EUR-JPN FULL ISO 1.53 GB FIXED - UNTOUCHED başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,185 kez görüntülenmiş, 63 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Metal Gear Solid Peace Walker USA-EUR-JPN FULL ISO 1.53 GB FIXED - UNTOUCHED
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Seckinberat

tomb_raider

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 20, 2011
34
0
6
Şu oyun mükemmel ancak yükleme süreleri ve çok fazla yükleme ekranıyla karşılaşmamız oyundan soğutuyor beni. PS3 te HD koleksiyonu içerisinde olan sürümü de aynı şekilde, en azından HD koleksiyon paketindeki yükleme sorununu düzenleselermiş.

gercekpsp

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 15, 2012
30
0
6
95
5.50 gend3'te açabilirmiyim
açamıyorsam
hangi sürüme yükselteyeyim

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,250
113
Hatırladığım kadarıyla bu oyun GEN-D3 de çalışmıyordu ama GEN-D2 de çalışıyordu... Ya 5.50 gen-d2 ye ineceksin yada 6.20 PRO-C kalıcı version yapacaksın..

Küçük bir program ile GEN-D2 ve GEN-D3 arasında gidip gelebilirsin... O programın adı sanırım " switcher" idi

Burada var :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bu program ile D2 ve D3 arasında gidip gelebilirsin... Versionundan memnunsan sadece bu oyun için bunu kullanarak 5.50 GEN-D2 ye düşersin sonra yine bununla 5.50 GEN-D3 yaparsın o zaman 6.20 PR0-C yüklemene gerek yok...

Ama önce dene yanlış hatırlıyor da olabilirim... Çünkü yorumlarda o versionda da çalıştığını yazmış bir arkadaşımız..Ama ben çalışmıyordu diye hatırlıyorum...Oyun açılıyordu ama başlarda bir bölümde donuyordu...Ama 5.50 GEN-D3 de o bölümde takılma olmuyordu...

gercekpsp

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 15, 2012
30
0
6
95
dostum gen 2 yaptım bununla you are now gen 2 enjoy it falan diyor giiriyorum hata veriyor recoveryde baktım m33 ıso mode yani açılması gerek tekrar d3 yapıyorum açılıyor aynı hata

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,250
113
Oyunun altında verdiğim linkte recovery ayarları var o linkte anlattıklarımı uygularsan oyun ile ilgili sorunları halledebilirsin.. GEN-D2 ile çalışması gerekir... Çalışmıyorsa başka bir sorunun var demektir...

gercekpsp

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 15, 2012
30
0
6
95
hocam bulamadım recovery ayarı dediğin 5.m33 te çalışır yazıyor sadece

onurca1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2012
44
0
6
:noel::noel::noel::noel: doğru hako abi arkadaş gormemiş :D

emregrss01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 7, 2011
14
1
3
Hocam ben oyunu indirdim açtım saveyi yaptım yazıları geçince o uçak simgesi dönüyo dönüyo yüklenmiyor neden acaba versiyonum 6.39 PRO-C neden acaba?