PS5 Oyun Türkçe Yama Metal Gear Solid V: The Definitive Experience MGS 5 PS4 & PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde MyBe&Ka tarafından oluşturulan Metal Gear Solid V: The Definitive Experience MGS 5 PS4 & PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,953 kez görüntülenmiş, 89 yorum ve 40 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Metal Gear Solid V: The Definitive Experience MGS 5 PS4 & PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan MyBe&Ka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan one41

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,450
57,114
113
elinize sağlık kardeşlerim size üzü bir habarim
benim arşiv hd sıkıtı uğradı şimdi hd yönetten bakınça raw olmuş ve horma isiyor
ne yapaçağım bilmiyorum iki gündür kafayı yiyeçeğim
Çok geçmiş olsun abim benim. Ben de aynı sorunu yaşadım ama Allah'tan tüm yamaları yedekleyebildim. Sonra da formatladım, sağlık 0'a düşmüş bir de. Format attım, tekrardan yamaları ekstradan ona da yükledim. Sonuç olarak kullanışsız hale geldi benim için

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 15, 2022
467
2,102
93
elinize sağlık kardeşlerim size üzü bir habarim
benim arşiv hd sıkıtı uğradı şimdi hd yönetten bakınça raw olmuş ve horma isiyor
ne yapaçağım bilmiyorum iki gündür kafayı yiyeçeğim
Geçmşiş olsun. Sakın biçimlendirme falan yapma ki yapsan bile sakın kullanma içinde ki veriler kurtarılır. Pc diski görüyor ise veri kurtarma programları ile dene, görmüyor ise disk kurtarma programları ile diski kurtarmayı dene hdd regeneratör vb. bunların hiçbiri olmaz ise de pro farklı yöntemler var oda ayrı konu. yani alsa disk üzerine birşey yazma yazarsan eski verileri silersin.