PS5 Oyun Türkçe Yama Metal Gear Solid V: The Definitive Experience PS4 & PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde MyBe&Ka tarafından oluşturulan Metal Gear Solid V: The Definitive Experience PS4 & PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 259 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 16 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Metal Gear Solid V: The Definitive Experience PS4 & PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan MyBe&Ka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan gserhygrtht

gongo

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 21, 2025
66
17
8
Emeğinize sağlık, bu oyunu çok seviyorum. Oynarken baya nostaji yaşıyıcam, eski günler aklıma gelecek.

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
624
478
63
elinize sağlık kardeşlerim size üzü bir habarim
benim arşiv hd sıkıtı uğradı şimdi hd yönetten bakınça raw olmuş ve horma isiyor
ne yapaçağım bilmiyorum iki gündür kafayı yiyeçeğim
Geçmiş olsun Arif kardeşim senin çıkartmış olduğun bir çok yamalar mevcut bende ne zaman ne şekilde istersen özelime yazman yeterli bir şekilde ulaştırırim sana

gserhygrtht

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2024
233
59
28
elinize sağlık kardeşlerim size üzü bir habarim
benim arşiv hd sıkıtı uğradı şimdi hd yönetten bakınça raw olmuş ve horma isiyor
ne yapaçağım bilmiyorum iki gündür kafayı yiyeçeğim
Biri böyle bir yöndetem bulmuş

arkadaşlar harici diski RAW olanlar için kesin çözüm veriyorum bir haftadır çok uğraşmama rağmen zor da olsa çözümü buldum mademki burası yardımlaşma formu emeğimin karşılığını sizinle paylaşayım. durup dururken 640 gb
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
harici hard diskim ntfs ken kendi kendine RAW oldu içinde çok önemli arşivlerim vardı çok araştırmama çok program denememe rağmen dosyalarımı kurtaramıyordum birçok program buluyor ama ya key istiyordu ya da satın almamı istiyordu yine araştırmalarım sonucu DİSKDİGGER diye bir program buldum ve indirdim tarattım bütün dosyalarımı eksiksiz buldu hem de türkçe program öyle bir sevindimki size anlatamam şimdi nasıl dosyaları kurtaracağınzı anlatacağım yalnız şöyle bir durum var bu programda ya satın al diyordu yada 5 saniyede bir dosya kurtarıyordu ben 5 saniyede bir tek tek bütün dosyalarımı kurtardım 80 gb verilerimi akşamları işten geldiğimde her gün 6 saatte çalışıp 7 günde kurtardım tabiki bana göre hepsi önemliydi siz sadece işaretleyerek seçerek önemli olanlarını kurtarın bedava olunca bu zamana sabredip katlanacaksınız şimdi nasıl yapacaksınız kısaca anlatayım programı türkçe indirip açacaksınız karşınıza c d e f
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
gelecek benimki f mantıksal sürücü idi harici diskim f yi seçip ileri dediğimde dosya türleri geliyor hepsini işaretlemeye gerek yok bütün tikleri kaldırdım ve bana lazım olan tikleri işaretledim mesela benim video arşivim vardı flv mp4 avi gibi dosya türlerini işaretledim ve ileri dedim başladı taramaya beklemenize gerek yok dosyaları bulup gösterdiğinde ya tek tek üstüne gelerek sağ tıklayarak seçilen dosyayı kurtar diyip kurtardığınız sürücüye değilde bilgisayardaki c veya d ye kopyalayacaksınız veya başka bir harici diske bu işlem 5 saniyede bir her bir dosya için geçerlidir ya da bekliyeceksiniz bütün tarama bitecek ki bu uzun sürer sonra dosyaların üzerine sağ tıklayıp hepsini kurtar deyip gene sürücü seçip 5 saniyede bir tıklayacaksınız lisans satın alı kesinlikle tıklamayacaksınız orada başka bir şey yazacak 5saniyede bir şimdi unuttum ona tıklayacaksınız zaten 5 saniyede bir yenileniyor ona basacaksınız ben ilk önceki şekli denedim elim yoruldu mausla ikinci yol da 30 30 yada 50 50 dosyayı kopyaladım sonra bir elli dosya daha hep kaldiğim yerden sağ tıklayıp aşağı sürükleyip 50 50 kurtardım program buldukça ben kopyalıyordum bu yol daha iyi sadece entere basıyordum yalnız dikkat edin lisans satın al la diger basacağınız yer bazen 5 dosyada bir bazen de 1 dosyada bir bazende 3 doyada bir aşagı yukarı yer değiştiriyorlar sizi şaşırtmak için siz kesinlikle lisans satın al ı tıklamayacaksınız diğer 5 saniyede bir yenilenen pencereyi işaretliyeceksiniz bu kadar dosyalarımı kurtardıktan sonrada raw olmuş harici diskinizi şimdi biçimlendir yap hızlı biçimlendir sonrada dosya sistemi ntfs yi seçip biçimlendirin sonrada tekrar c ye veya d ye kopyaladığınız bigilerinizi tekrar harici diskinize kopyalayıp kullanabilirsiniz bunları size anlatmayı bir insanlık vazifesi bilip anlattım dediklerimi aynen yapıp bilgilerinizi kurtarıp güle güle kullanın forum da o kadar çok bu konuda yalvaran insanlar varki inşallah burayı okuyup bana allah razı olsun desinler yeter o kadar çok araştırdım ki kimse tafsilatlı olarak anlatmamış kimse çözümünü bulup anlatmamış herkes bir şeyler demiş ama kimseye bir faydası olmamış ben öyle gördüm şimdi bu yazımı kopyalayıp ana başlık altında harici bellekler bölümünede koyacağım