PS5 Oyun Türkçe Yama Metal Gear Solid V: The Definitive Experience PS4 & PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde MyBe&Ka tarafından oluşturulan Metal Gear Solid V: The Definitive Experience PS4 & PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,424 kez görüntülenmiş, 80 yorum ve 35 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Metal Gear Solid V: The Definitive Experience PS4 & PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan MyBe&Ka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

gserhygrtht

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2024
248
73
28
inanırmısın ben çok araştırdım bu oyunu yamasını çok merak ettiğim bir oyundu burda görmek beni çok mutlu eti kardeşim
eline koluna sağlık kardeşim çok teşekür derim sayende türkçe olamak bu oyun iyiki varsın
ayrıca hd için çok teşekür ederim kendisi büyük çabalar sonuçu hd kurtardı
bu oyun da yaması olsa çok güzel olur konusu çok güzel Gravity Rush 1-2 :)
Kurtardığına çok sevindim , Ps4 konusunda bilgileri senden öğrendim

ademakcay

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 10, 2021
135
15
18
Metal Gear Solid V: The Definitive Experience PS4 & PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Metal Gear Solid V: The Definitive Experience PS4 & PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Çevirisi, Düzenlemesi ve Aracı bana ait (MYBEK&KA) olan Metal Gear Solid V: The Definitive Experience oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Bu oyun çok zorlu ve zaman alan işlemlerin ardından tarafımca türkçeye çevrilmiş ve port edilmiştir. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Oyunu upload edip paylaşan hako @hako 'ya teşekkürü bir borç bilirim.

BİLGİLENDİRME
Türkçe yamaya update dosyası da dahil edilmiştir. Sadece ana oyunu indirmeniz yeterlidir.

YAMA NOTLARI
Oyun iki oyunun birleşiminden oluşmaktadır. Bu nedenle Zeroes kısmı ile ayrı, pain kısmı ile ayrı çalışma yapılmıştır. Yani onlarca font, telsiz konuşmaları, oyun ve video altyazıları, menüler vb iki oyun içinde ayrı ayrı işlemlerden geçti. Bunlar parça parça yüzlerce dosya içinde bulunuyor. Ayrıca açılışta onlarca dlc uyarısı vardı iptal edildi. Elimden geldiği kadar düzgün sonuç almaya çalıştım ama henüz bende oynamadım. Umarım sorunsuz olmuştur ve güzel vakit geçirirsiniz.

OYUN HAKKINDA
METAL GEAR SOLID V: THE DEFINITIVE EXPERIENCE MGSV hikayesinin, çok büyük övgüler alan MGSV: THE PHANTOM PAIN, onun başlangıcı olan MGSV: GROUND ZEROES, çok oyunculu METAL GEAR ONLINE ve tüm DLC içeriklerini içeren en son koleksiyonudur.
• MGSV: GZ, oyuncuların fotogerçekçi bir dünyada, düşmanlar tarafından sarılmış, heyecan verici gizlilik aksiyonunu daha önce hiç olmadığı kadar yaşamalarına olanak sağlar.
• MGSV: TPP, IGN ve Gamespot'tan 10 üzerinden 10 olmak üzere 60'dan fazla endüstri övgüsü almıştır ve oyunculara engin bir dünyada düşman karakollarına sızmaları için sınırsız olasılıklar sunar. Oyuncu, görevin başarısına katkıda bulunabilecek güzergaha, taktiklere ve zamanlamaya karar verir.
• METAL GEAR ONLINE, özel bir bölük tabanlı, rekabetçi, çok oyunculu bir yapı inşa eder, bu yapı tanıdık oynanabilirlik ve MGS serisinin estetik tarzıyla tamamen yeniden dizayn edilmiştir
• 2 ekstra görev, ilave silahlar ve özelleştirme için kullanılan öğeler dahil 36 DLC ÖĞESİ ve İLAVE İÇERİK.

YAMA İLE UYUMLU OLAN OYUN KONUSUNUN LİNKİ
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
MYBE&KA

PS4 & PS5 TOOL
MYBE&KA

TÜRKÇE FONT
MYBE&KA

PS4 & PS5 TEST
CASTELLANOS

PS4 & PS5 PORT VE DÜZENLEME
MYBE&KA

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]