Middle Earth Shadow Of Mordor PS3-iMARS

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde yasco tarafından oluşturulan Middle Earth Shadow Of Mordor PS3-iMARS başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,247 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 17 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Middle Earth Shadow Of Mordor PS3-iMARS
Konbuyu başlatan yasco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zaza24

errccaann

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2010
1,104
160
63
ben çok grafik meraklısı bir insan değilim ama kardeşim bu oyunun grafikleri ne böyle ya adamlar resmen ps3ü bırakın gidip 4 alın der gibi yapmışlar ps3e leş gibi çevre yapmışlar

eonmg

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 11, 2010
132
1
18
42
Rogero 4,55 ile çalıştı. Multimanda harici, bd yansısı ile harici veri sanırım 3 tanesini işaretleyince çalıştı. Güncellemeye gerek kalmadı.

vigura

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 11, 2008
321
1,567
93
43
Rogero 4,55 te dahilide calistiran var mi haricide acinca loadingde cok bekliyor

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
Rogero 4,55 te dahilide calistiran var mi haricide acinca loadingde cok bekliyor
Kardeş bd mirror u işaretleyip denedin mi?

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk

vigura

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 11, 2008
321
1,567
93
43
Evet calismiyor siyah ekranda kaliyor ama haricide aciliyor oyun,

komontor

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 3, 2010
267
6
18
39
Beyler benden size tavsiye bence oyunu indirmeyin.Bu oyun bence ps3 e yapilmis bir hakarettir.O grafikler nedir abi? Konsol kaldirmiyo falan filan demislerde bu konsol the last of us i kaldirdi bunu mu kaldiramayacak? God of war 2 nin ps2 deki grafikleri bence daha iyi o derece berbat olmus grafikler

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,107
77
Siteye Git
Beyler benden size tavsiye bence oyunu indirmeyin.Bu oyun bence ps3 e yapilmis bir hakarettir.O grafikler nedir abi? Konsol kaldirmiyo falan filan demislerde bu konsol the last of us i kaldirdi bunu mu kaldiramayacak? God of war 2 nin ps2 deki grafikleri bence daha iyi o derece berbat olmus grafikler
dostum inan bana xbox içinde aynı bu konuda yorum yaptım bunlar artık eski nesili tanımıyorlar kısacası yeni nesile geçirmek için yapılan işler

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

roverandom

Shinigami
Kayıtlı Üyemiz
Eki 13, 2008
846
27
28
46
japonya
ps4 e cıkanı alalım da adamlar 12 cı ayın sonuna gun vermısler..japan sony herturlu kufuru hakedıyor..her oyunu bır ay gecıkmelı cıkardılar bu oyun 3 ay gecıkmelı cıkacak...tovbe tovbee