Selam ustam ellerine saglik ben ilk defa indirme yapacagim en üsteki 14 tane linki indiriyorum degilmi sonra alta 4 tane daha var pack cusa var onlarida indirmem gerekiyormu simdiden Tesskkür ederim
Selam ustam ellerine saglik ben ilk defa indirme yapacagim en üsteki 14 tane linki indiriyorum degilmi sonra alta 4 tane daha var pack cusa var onlarida indirmem gerekiyormu simdiden Tesskkür ederim
A.selam Hayır. Önce sayfanın başındaki 8 partlı ana oyunu indirip yükleyeceksin. versionun 6.72 ve üzerinde ise onunla sadece ana oyunu oynarsın. Sonra istersen güncellemeleri içeren 14 partlı güncellemeleri ve ardından yine istersen oyunda yeni bölümler ve diğer ilaveleri içeren 4 partlı DLC leri yüklersin.
merhaba oyun3 karakter açılmadı bende kombat pack 2den sonra mı açılıyor konsolum 5.05 diğerkaraktarler açıldı robocop ve diğerleri rambo ve altta sol sağdaki ler açılmadı nasıl açabiliriz
ben indirdim oyunu kurdum. character olusturduktan sonra kaydediyorum. buraya kadar bir sorun yok. ama oyunu kapatıp açtığım zaman bütün oluşturduğum carakterler siliniyor. bunun bir çözümü var mı? çünkü her seferinde character olusturmak zorunda kalıyorum.