PS4 PKG OYUN Mortal Kombat 11 Ultimate Edition EUR (v1.00) + (v1.30 UPDATE) + DLC CUSA-11379 FULL PKGs 70.1 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde hako tarafından oluşturulan Mortal Kombat 11 Ultimate Edition EUR (v1.00) + (v1.30 UPDATE) + DLC CUSA-11379 FULL PKGs 70.1 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 57,852 kez görüntülenmiş, 185 yorum ve 31 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Mortal Kombat 11 Ultimate Edition EUR (v1.00) + (v1.30 UPDATE) + DLC CUSA-11379 FULL PKGs 70.1 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan salyangoz

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,361
17,529
113
update hata veriyor hako reis
Açıklaman yetersiz... Partlardamı problem var, Kurdunda mı hata aldın. Hatanın kodu ne , Hangi hen sürümünü kullanıyorsun, kırık sürümün ne... Bu bilgiler olmadan yardım alman için müneccim olmak gerekir. ::D

Update yerine ana oyunun üzerine backport kur. Backport tüm kırık ps4 lerde çalışır.

rar hatası verıyor 3 partta
O partı önce sil yeniden indir. Eksik yada bozuk inmişdir. Ayrıca daha açık bilgi vermelisin sayfada 6 tane part 3 var hangisi? mega mı mediafire mi. Yardım almak için bir sonraki sorularında daha detaylı bilgi vermeyi unutma.

indirilemiyor hatası alıyordum yani
O hatayı ps4 e kurduğunda alıyorsan zaten indirmeyecek indirirse psn e bağlısın demektir :)

toprak09

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 13, 2012
14
1
3
44
Mortal Kombat 11 Ultimate Edition EUR (v1.00) CUSA-11379 FULL PKG 37.1 GB

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Rar : 10.0 GB]
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Rar : 7.21 GB]

Password : hako
Ripped : Yok/untouched
Firmware : 6.72 + HEN (6.72 GoldHEN v2.4b16.2 ile tarafımdan test edilmiştir)
Thanks to Opoisso893/Golemnight
Dil (Seslendirme)/Language (Voice) : English-French-Italian-German
Menu ve Altyazı/Menu & Subtitles : English-French-Italian-German-Spanish-Polish-Russian
​
sistemim 9.00 yükleden sonra böylebir hata veriyor ne yapmam gerekiyor sadece ana oyunu yükledim en üsteki

Ekli dosyalar

isko41

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 12, 2025
9
0
1
Abi bende cusa11379 bana 1.24 çalşan link lazm

Güzel

Son düzenleme: