Mortal Kombat Unchained USA-EUR FULL ISO 1.46 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Mortal Kombat Unchained USA-EUR FULL ISO 1.46 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,948 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Mortal Kombat Unchained USA-EUR FULL ISO 1.46 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emiralttantre

Mitch21

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 19, 2011
44
0
6
Mortal Thanks.... hako... your always the BEST... :mcpsp:

Canoww

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 23, 2010
263
2
18
öneririm 5 dk lık bitirme rekorum var Scorpion ile :)

cenker007

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 17, 2011
25
0
1
46
oha bea saol çok yardımcı oluyorsun xD şu ana kadar senden indirdiğim oyunların hepsi virüssüsz çalıştı

mrtlcn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2011
2
0
1
30
ya ben prince of persia revelationsu indirdim oyunun oynanmayacak derecede grafikleri vardı. bununda resmine bakılırsa pek iyi gözükmüyor. aynı şekilde çıkarmı bu oyunda? :(

gaz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2011
20
0
1
oyunun ustasıyım kimse bni yenemez özellikle scorpion ile sub sero yu alınca ikisininde tüm fatalitiylerini özel hareketlerini combolarını ve hara kirilerini biliom başlar başlamaz sizi yere yatıra bilirim diyebilirim onagayı 10 kere 1 dk da yendim bitirdim

muhabbetutku

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2009
5
0
1
34
Burdan yükledim oyunu ama fatality yapamıyorum move list de göstermiyor. Acaba yama gibi bir şeymi gerek oyunda?

berk33

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 22, 2010
39
0
6
ilk olarak oyun güzeldir.2. olarak grafikleri psp için normal ve hatta güzel denebilecek kadardır.3. olarak ise fatalityler move listde gözükmez.ama vardır yamaya gerek yok.fan cluplar bölümünde var mk fan clubu orada fatalityler var unchained için.gerçi ben hala baceremiyorum ama bu kişisel bi sorun :)