Naruto Severler, Psp'lerinizi Satmayın!

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Haber Bülteni kategorisinde ulas97 tarafından oluşturulan Naruto Severler, Psp'lerinizi Satmayın! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,575 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Haber Bülteni
Konu Başlığı Naruto Severler, Psp'lerinizi Satmayın!
Konbuyu başlatan ulas97
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan No_Mecry

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
31
:D Bu yüzden kalıcı sevmiyorum. Ve bu tür şeyler yüzünden. :) Linki verebilirmisin acaba bende indireyim?

GodDamnMan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 1, 2011
480
0
16
Google'ye Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Impact Japanese demo yaz çıkar.Hem co-op falan da var.Sadece 70 mb.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Sadece cfw de oynayabilirsiniz.

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
31
Google'ye Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Impact Japanese demo yaz çıkar.Hem co-op falan da var.Sadece 70 mb.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Sadece cfw de oynayabilirsin.
Dostum cfw'mi ofw'mi anlayamadım. :D Karıştırmışsın bir mesaj da cfw birisinde ofw. :)

Eğer seninkisi kalıcı cfw ise, ve ofw gerektiren oyunları oynayamıyorsan. Hmm. :D Şuan ki kalıcı cfw'ni recovery menu'den falan silmek ve ofw'ye geçirmek gibi birşey varmı? Onu uygula sonra kalıcı olmayan cfw kullan. Bu olmuyorsa daha bir kaç seçenek daha var. Onları da anlatabilirim. :)

GodDamnMan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 1, 2011
480
0
16
Anlatıyım dostum.Benim her indirdiğim demo da ofw istiyordu ama cfw de çalışan demo buldum.Yani sorun çözüldü.Linkten iso olarak indirip iso klasörüne atıp oynadım.Sennin Naruto ile tonla düşman dövüp sonunda Animal Pain ve Human Pain ile kapışmak zevkliydi.Sonra co-op'ta normal Naruto ile Rock Lee'yi takım yapıp bölümün sonunda Jiraiya ve Kakashi'yle kapışmak ta ilaç gibi geldi.Demoda iki bölüm,yedi karakter var.Karakterler:Sennin Naruto,Naruto,Sakura,Kakashi,Might Guy,Rock Lee ve Gaara.Sennin Naruto'yu co-op'ta seçemiyoruz ama tek başına harikalar yaratıyor.75 hit vurdum kendisiyle.

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
31
Aynen bende indirdim hiç cfw sorunu yaşamadım. :) Oynadım biraz. Demo olması biraz kötü. :)

kurt26

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2010
847
15
18
Siteye Git
3. dünya ninja savaşı çıkacaktıki yine saçma bölümler kondu kaç haftadır öyle.
beklemesi kötü .
paini yenmesi güzel sonra yine saçma bölümler masus yapıyolar.
ama baktık bikere eroin gibi:D

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
31
ulas sen bilirsin naruto artık okage oldu mu :e:
Yok daha 300. bölümlere taşar o iş. :D

Spoiler:

En son akatsuki bulmasın diye kalan son 8 ve 9 kuyrukluyu savunma amacıyla bütün uluslar bir oluyor. Sonra bunları gemiler ile bir yerlere saklamak için götürüyorlar. :D

GodDamnMan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 1, 2011
480
0
16
İxon´isimli üyeden Alıntı
ulas sen bilirsin naruto artık okage oldu mu:e:
Ultimate Ninja Heroes 3'te bir resim çıkıyor.The Way of the 6th Hokage diye.Buyur resim.

Ama istersen Gaara Kazakage oldu.

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
31
Ultimate Ninja Heroes 3'te bir resim çıkıyor.The Way of the 6th Hokage diye.Buyur resim.

Ama istersen Gaara Kazakage oldu.
O fun made. :) 6. Hokage kakashi olacaktı ki Danzou oldu. Olduğu gibi öldü. Tsunade tekrar uyandı. Tsunade ölünce 7. hokage seçilecek gibi. :D