PS4 Türkçe YAMA Nine Sols PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde gserhygrtht tarafından oluşturulan Nine Sols PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,094 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 16 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Nine Sols PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan gserhygrtht
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cafein555

second son

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 8, 2025
55
10
8
Özelden attım istersen özel yeni mesaj yaz oradan tekrar atayım , üçretsiz çeviri programı yapmaya çalışıyorum ...
Ben sadece chatgpt ye yaptırıyorum
işin içine girdik birkere :=)))
çevirmeyi öğretici video çekebilme imkanınız oluşur mu acaba? eminim çok insan gemini veya chatgptye çevirtmek istiodur çok niş oyunları bile çevirenler çıkar böylece çevrilmeyen oyun kalmamış olur. açıkçası ben öğrensem foruma ekleyeceğim çok oyun olurdu özellikle persona serisi ^-^

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 15, 2022
467
2,105
93
Şimdi oldumu yahuuuuu. Birileri baraynan satamayacağğğğ. Adamların dürüm paralarına niye engel oluyonuzzz :D

İsmini vermediğim rencide etmek istemediğim şahıss Sikko-fiyıld. :D

@MyBe&Ka @Nitr0 @gserhygrtht yama grubuna katılmanız çok iyi oldu. Ben de 27 yama çıkarttım ama amacım insanlara birşey göstermekdi. Gösterebildim mi? bilmiyorum her mesajımda da bunu yazmaya devam edeceğim. Aşağı linkte vermiş olduğum açıklama gibi.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Sizi düşünen ücretsiz ve reklamsız sitelere destek olun. Destek derken maddi anlamda direk aklınıza gelmesin manevi anlamda da olabilirsiniz. Mesela içten bir teşekkür ederek veya şifreleri başkaları ile paylaşmamak gibi :)
Paylaşımların için sana da teşekkürler. Ya, ben şahsi olarak tanımıyorum; belki siz daha iyi tanıyorsunuzdur ama belki ihtiyacı vardır ya da emeğinin karşılığını almak istiyordur. Sonuçta kimse kimse için bir şey yapmıyor; menfaat dünyası ve hayat zor. :) Zamanında onun paylaşımlarını da indirdik. O yüzden bir şey demeye gerek yok.

Eşim bana da diyor, “Ne uğraşıyorsun?” diye. Herkes aynı gözle bakacak değil; şimdi eşime mi kızayım? :) Ben de genç yaşlarımda çok baktım, “Şu oyun kırılsın, TR yama çıksın.” diye. Herkesin sürekli oyun almaya imkânı yok, ülkemizin ekonomisi belli. Keşke imkân olsa da ücretli oyun alsak ya da her oyunda TR dil desteği olsa.

TR dil desteğinin olması beni mutlu ediyor. Eskiden arayıp bulduğum zamanki heyecanım hâlâ aklımda. İnsanların bunlara ulaşıp oynaması, mutlu olması yeter. Benim için paradan daha değerli.

O nedenle tabii ki forum masrafları için, böyle bir imkân sağlandığı için imkânı olanlar foruma bağış yapabilir. Ama sonuç olarak ücretsiz kullanım imkânı sunan @mctuna ya ve burada paylaşım yapan, emek veren her arkadaşımıza paylaşımları için teşekkür ederim. Hiçbir şey yapamayanlar da @kexepas ın dediği gibi yorumlarla, düzgün bir şekilde teşekkür ederek foruma destek olabilir. Ama bu kadar emek veren insanların emeğini alıp başka yerlere vermek veya bundan ücret almak doğru olmaz.

Son düzenleme:

gserhygrtht

Yardımsever Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2024
309
186
43
çevirmeyi öğretici video çekebilme imkanınız oluşur mu acaba? eminim çok insan gemini veya chatgptye çevirtmek istiodur çok niş oyunları bile çevirenler çıkar böylece çevrilmeyen oyun kalmamış olur. açıkçası ben öğrensem foruma ekleyeceğim çok oyun olurdu özellikle persona serisi ^-^
İlk önce arif abinin videolarından pkg nasıl açılır veya nasıl kapatılır ona bak , ondan sonra dil dosyaları nerelerde oluyor onu araştır ( bunun için Patch Builder v1.3.3 kullanıyorum ) , pac data resources dosyasının içinde oluyor dil dosyaları , rdr2 de onuda bulamadım , Kingdoms.of.Amalur.Re-Reckoning Pac dosyasının içinde dil dosyası var ama dosyayı kapatamıyorum yoksa oda hazır yaması