OS 3.1 Custom firmware 2g ve 3g için

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan OS 3.1 Custom firmware 2g ve 3g için başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,528 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı OS 3.1 Custom firmware 2g ve 3g için
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan HagenTr

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,731
60,542
113
44
Siteye Git
Operatör logosunu kendin ekleyebiliyorsun sanırım okaya

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,731
60,542
113
44
Siteye Git
Bende 3.1'e geçmiş bulunmaktayım operatör logosu bendede görünmedi :)

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Belki diğer arkadaşların başına gelebilir

Yapmanız gereken cydia'dan makeitmine kurmak sonra proğramı açın oraya Türkcell yazın ve Carrier butonuna tıklayın

HagenTr

Bankai!!!
Kayıtlı Üyemiz
Şub 10, 2009
239
1
18
39
Biraz önce iphone 2G 3.0 fake imei kullandığım cihazıma kurdum dediğin gibi önce DFU modda denedim 1604 die bir hata verdi sonra tekrar bir deneme yaptım recovery modda kurulumu tamamladı sorunsuz ama bu kezde kullanmakta olduğum fake imei malesef orjinal imei ye dönmüş bu durumda 1.1.4 e tekrar downgrade yapıp ziphone ile fake imei mi uygulamam gerekiyor?? Ayrıca itunes yüklemeyi tamamladıktan sonra cihazımı tanımadı ve restore yapmamı istedi daha önceden almış olduğum kişi ve diğer backup ları geri yüklememin bbir yolu varmıdır yoksa benmi biyerlerde hata yapıyorum.

Bump: 2. bir yükleme denememden sonra itunes cihazımı tanıdı ve restore ve backup ımı yüklüyor şuanda.
Enteresan bir şekilde kayıtlı olmayan imei mi şuanda vodafone ile kullanabiliyorum bakalım gittiği yerekadar artık :)
Versiyon 3.0 da vodafone ile yaşamakta olduğum şebeke problemim (dışardan arandığımda ulaşılamama ama benim her yeri sorunsuzca arama durumum devam etmekte ) devam etmekte, nası çözerim bunu bir yardım eli lütfen.

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Biraz önce iphone 2G 3.0 fake imei kullandığım cihazıma kurdum dediğin gibi önce DFU modda denedim 1604 die bir hata verdi sonra tekrar bir deneme yaptım recovery modda kurulumu tamamladı sorunsuz ama bu kezde kullanmakta olduğum fake imei malesef orjinal imei ye dönmüş bu durumda 1.1.4 e tekrar downgrade yapıp ziphone ile fake imei mi uygulamam gerekiyor?? Ayrıca itunes yüklemeyi tamamladıktan sonra cihazımı tanımadı ve restore yapmamı istedi daha önceden almış olduğum kişi ve diğer backup ları geri yüklememin bbir yolu varmıdır yoksa benmi biyerlerde hata yapıyorum.

Bump: 2. bir yükleme denememden sonra itunes cihazımı tanıdı ve restore ve backup ımı yüklüyor şuanda.
Enteresan bir şekilde kayıtlı olmayan imei mi şuanda vodafone ile kullanabiliyorum bakalım gittiği yerekadar artık :)
Versiyon 3.0 da vodafone ile yaşamakta olduğum şebeke problemim (dışardan arandığımda ulaşılamama ama benim her yeri sorunsuzca arama durumum devam etmekte ) devam etmekte, nası çözerim bunu bir yardım eli lütfen.
Öncelikle imei kayıt tan imei adresini bir sorgula belki kayıtlıdır

Yanlız imei kayıtlıs değilse 1 hafta içinde klonlanmıs olduguına dair bir mesaj alırsın

Sonra ise kapatırlar Fake imei ni umarım not almıssındır

Yok eğer almadıysan hurda bir cihazın imei adresini kullanman gerekecek

Şimdi imei yazmak için 1.4 versiyona downgrada yapman lazım

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Burdaki anlatımları çok dikkatli oku dowgrade yap imei gir

Sonrasında ise

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Burayı çok dikkatli oku direk oalrak 3.1.2 custom firmware at sonrasında​

HagenTr

Bankai!!!
Kayıtlı Üyemiz
Şub 10, 2009
239
1
18
39
Açıklaman ve dosyalar için teşşekkürler, imei numaram kayıtlı görünmüyor şuanda ama telefonu ilk aldığımda zaten orjinal imei nin kayıtlı olmamasından dolayı servis yok yazısı alıyordum, şuan şebeke olması acaba birşekilde fake imei min baseband da kayıtlı olduğu anlamınamı gelir? Bu dışardan aranamama sorunumu nasıl çözebilirim?

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Açıklaman ve dosyalar için teşşekkürler, imei numaram kayıtlı görünmüyor şuanda ama telefonu ilk aldığımda zaten orjinal imei nin kayıtlı olmamasından dolayı servis yok yazısı alıyordum, şuan şebeke olması acaba birşekilde fake imei min baseband da kayıtlı olduğu anlamınamı gelir? Bu dışardan aranamama sorunumu nasıl çözebilirim?
Ulaşılamamam sorununun temel sebebi sanırrım

Ayarlardan bildirimler açıksa kapat

Maillerden anında ilet de kapat sorun çözülecektir

İmei adresini pasaportlu yeni yurtdısından gelmiş biri adına kayıt yapmırman işini kolaylaştırır=)​