Biraz önce iphone 2G 3.0 fake imei kullandığım cihazıma kurdum dediğin gibi önce DFU modda denedim 1604 die bir hata verdi sonra tekrar bir deneme yaptım recovery modda kurulumu tamamladı sorunsuz ama bu kezde kullanmakta olduğum fake imei malesef orjinal imei ye dönmüş bu durumda 1.1.4 e tekrar downgrade yapıp ziphone ile fake imei mi uygulamam gerekiyor?? Ayrıca itunes yüklemeyi tamamladıktan sonra cihazımı tanımadı ve restore yapmamı istedi daha önceden almış olduğum kişi ve diğer backup ları geri yüklememin bbir yolu varmıdır yoksa benmi biyerlerde hata yapıyorum.
Bump: 2. bir yükleme denememden sonra itunes cihazımı tanıdı ve restore ve backup ımı yüklüyor şuanda.
Enteresan bir şekilde kayıtlı olmayan imei mi şuanda vodafone ile kullanabiliyorum bakalım gittiği yerekadar artık

Versiyon 3.0 da vodafone ile yaşamakta olduğum şebeke problemim (dışardan arandığımda ulaşılamama ama benim her yeri sorunsuzca arama durumum devam etmekte ) devam etmekte, nası çözerim bunu bir yardım eli lütfen.