Os 4 Jailbreak ( Yalnız Iphone 3g )

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan Os 4 Jailbreak ( Yalnız Iphone 3g ) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,797 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı Os 4 Jailbreak ( Yalnız Iphone 3g )
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hazretidentist

Mr-SeRGeN

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 1, 2012
19
0
1
Dostum bu çok eski bir yöntem 4.2.1 e update veya restore et.Daha sonra forumdaki gerekli rehberleri uygulayarak kolayca jailbreak yapabilirsin.
Ben bayağı bir bakındım faka tçözemedim bir türlü şimdi benim tel 3.1.3 Jailbreakli iPhone 3G 8 GB
ben ios 4.0 jbli istiyorum ios 4.0 dan geçilmiyor bu durumdan dolayı artı birde yenilkler istiyorum sadade geleyim şimdi IMEImi sorguladım thalat yoluyla kaydedilen IMEI diye çıktı ve ürünüm KVK den alınma yurtiçi işte unlock vs sorun olmaz dimi ben bu konuda ios 4.0 yüklemek istiyorum tele bir türlü olmadı yapamadım bişey buldum teli restore etmek lazımmış nasıl olacak dfu moda alıyorum elimi powerdan çekmeden home tuşuna basılı tutuyorum ve resetliyor bir anda ya kendini elma işareti çıkınca elimi powerdan çekip home basılı tutuyorum bekliyorum kaç kez denedim normal başladı usb takılı ikende yaptım aynı sonuç nedir acaba birde ios 4.0 orjinalini yükledikten sonramı yüklemem lazım bu jbyi ? eğer öyle birşey varsa link yolalyabilirseniz seviniirm :)

kısacası jb yapmaya kalkınca 3.1.3 Downloading Jailbreak Datada kalıyor :( restore diyince normal bşalıyor ne yapacam anlamadım bi türlü ?

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,141
113
MotherBoard
Ben bayağı bir bakındım faka tçözemedim bir türlü şimdi benim tel 3.1.3 Jailbreakli iPhone 3G 8 GB
ben ios 4.0 jbli istiyorum ios 4.0 dan geçilmiyor bu durumdan dolayı artı birde yenilkler istiyorum sadade geleyim şimdi IMEImi sorguladım thalat yoluyla kaydedilen IMEI diye çıktı ve ürünüm KVK den alınma yurtiçi işte unlock vs sorun olmaz dimi ben bu konuda ios 4.0 yüklemek istiyorum tele bir türlü olmadı yapamadım bişey buldum teli restore etmek lazımmış nasıl olacak dfu moda alıyorum elimi powerdan çekmeden home tuşuna basılı tutuyorum ve resetliyor bir anda ya kendini elma işareti çıkınca elimi powerdan çekip home basılı tutuyorum bekliyorum kaç kez denedim normal başladı usb takılı ikende yaptım aynı sonuç nedir acaba birde ios 4.0 orjinalini yükledikten sonramı yüklemem lazım bu jbyi ? eğer öyle birşey varsa link yolalyabilirseniz seviniirm :)

kısacası jb yapmaya kalkınca 3.1.3 Downloading Jailbreak Datada kalıyor :( restore diyince normal bşalıyor ne yapacam anlamadım bi türlü ?
Telefon kilitli ve Fake imei mi yani? Eğer öyleyse buraya önce bir bakın

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.