Os 4 Jailbreak ( Yalnız Iphone 3g )

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan Os 4 Jailbreak ( Yalnız Iphone 3g ) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,801 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı Os 4 Jailbreak ( Yalnız Iphone 3g )
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hazretidentist

Lanet Hacker

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2009
2
0
1
119
arkadaslar merhaba. elımde iphone 3g 16gb var versıon 4yuklu onu jb yapmaya calsıken waiting for reboot yazsında takıldı ve telefon acılmıo ne yapmam lazım

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Cihazın sistemi zarar görmesiyse recovery modda kalmış olabilir

Elma işareti varsa yani

Burdaki proğram işiniz görecektir

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Yok açılıyor kapanıyor ise SOn versiyon İtunes kurun 4.0 orjianl firmware indirin Cihazınızı DFU moda alıp restore yapmalısınız

grellgrell

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2010
1
0
1
51
arkadaşlar bir şey sorcam şimdi bu os 4 için diosunuz bnde ios 4.0.1 yüklü buna da olur mu ??

Coras

Pagani Lover
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
348
6
18
31
Valla olmaya bilir sonuçta 3.1.2 nin jbsi ayrı 3.1.3 ünki ayrı yapabiliosan 4.0'a downgrade et cihazını cihazın ne ki senin?

oguzhant

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 26, 2010
1
0
1
46
bende

İpod Touch 2G cihazım var. MC olanlardan değil.
iinternette gezinirken
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
sitesini öğrendim. Sitedeki programı indirip pc ye touch takılı iken ekranda tek ve sadece bir tuş olan jilbreak tuşuna basıyorsunuz 30 saniyede 3.1.3 versionlu touchu jilbreak yapıyor. Benim cihazıda yaptı. Yalnız ben cihazımı 4.0 yapmak istiyorum sebebi multitask kullanmak, bu sitedeki programı indirip kurmak istedim cihaz waiting for reboot ekranında kaldı ve jilbreak yapamadım, sanırım dfo modda takılı kaldı. Bende cihazı tekrar açma tuşu ve home tuşuna uzun süreki basılı tutarak bu moddan kurtardım. Sanırım 4.0 yapamayacağız toucu.

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Orjinal olarak cihazının açıken itunes üzerinden restore tuşuna tıkla kendisi 4.0 ra geçecektir

Ama jailbreak olmadığı için beklemenizi tavsiye ederim [ Yok derken olmalı ama Touch kullanıcılarında şikayet var ]

Genıus_11

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2010
1
0
1
29
Yha Iphone cihazımızı napcaz o arada
kablosuna takıp bilgisayra mı
takcaz lan

Mr-SeRGeN

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 1, 2012
19
0
1
Downloading Jailbreak Data'da kalıyor sonra apple logosu çıkıyor normal başlıyor hiçbirşey değişmemiş gibi sorun nedir acaba ?