Os 4 Jailbreak ( Yalnız Iphone 3g )

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan Os 4 Jailbreak ( Yalnız Iphone 3g ) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,803 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı Os 4 Jailbreak ( Yalnız Iphone 3g )
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hazretidentist

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
arkaaşlar os 4 indirdim ve zipten çıkardım bir sürü dosya çıktı içinden redsn0w dan brows dediğimde ipsw uzantılı dosya olmadığından gösterecek birşeyde yok doğal olaak nasıl yapacaz burayı...

birde benim iphone 3g 8gb rusyadan alma sim kilit yok jb sorun olurmu
Öncelikle hoşgelsin

Bilgisayarımdan Klasör seçeneklerinden Bilinen Dosya uzantılarını gizle seçeneğini kaldırırsan

.ipsw.zip olduğunu farkedeceksin dosyanın

Sen sonraki .zip kısmını sil sonu .ipsw olsun sadece

Bu şekilde Firmware olcak

Evet 3g jailbeak olur redsnow ile yörüngeleri izlersen sıkıntı yaşamassın

burak770

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 25, 2009
5
0
1
34
benim iphone 3g 16 gb var daha önce hiç jailbreak yapılmadi direk 4.0 jailbreaklı olarak atabilir miyim yoksa önceden jailbreaklı mı olması gerekiyordu

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
benim iphone 3g 16 gb var daha önce hiç jailbreak yapılmadi direk 4.0 jailbreaklı olarak atabilir miyim yoksa önceden jailbreaklı mı olması gerekiyordu
3g lerde sıkıntı yok direk jailbreak yapabilirsiniz konudan anlatımı mevcut

Birde cihazınız eğer yurtdışı ise jailbrak yaptıktan sonra hattı açabilmek için unlock yapmalısınız

burak770

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 25, 2009
5
0
1
34
3g lerde sıkıntı yok direk jailbreak yapabilirsiniz konudan anlatımı mevcut

Birde cihazınız eğer yurtdışı ise jailbrak yaptıktan sonra hattı açabilmek için unlock yapmalısınız
yok Türkiye'den almiştim sorun çıkar mı peki

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
@burak770

Çıkmaz dostum daha önce jailbreak yaptıysan aynı mantık

Yapmadıysan ilk olacak olsa bile rehberi iyi olkursan her hangi bir sıkıntı ile karşılaşmassın

Jailbeak işlemi bitince Telefonun ekranına Cydia gelecek proğram ona girip Source ekleme bölümüne cydia.hackulo.us/

sourcunu ekle ondan sonra SYNC 4.0 kur cihazına

bunlar tamam olduktan sonra crackli oyunları uygulamaları kolayca kurabilirsin

wampire06

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 1, 2008
60
0
6
abi aynı yanılgıya düşüp 8gb 2g ipod ile os 4.0'a geçip jailbreak yapmayı denedim ama seri no MC ile başlayanlar için olmuyor..Redsnow'da takılıyor..

Zor bela 3.1.2'ye döndüm..Şu anlık ipod 8gb ve seri nosu MC ile başlayanlar geçmesin..
ustadım bende mc ile başlayan ipod touch 2g 8gb var 4.0 fw yüklü yazında 3.1.2 ye geçtim demişsin bunu nasıl yaptım bende 3194 hatası veriyor host dosyasını değiştersemde fayda etmiyor.

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
3G İçin sıkıntı yok dostum unlock çıktı

Normal jailbreak yapabilirsin daha sonra ultrasnow ile unlock yaparsın

Unlock için

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Coras

Pagani Lover
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
348
6
18
31
Meoman iOS4.0 a ne zaman adam gibi jb gelecek?Cihazım iPod Touch 2G MC Kodlu bu jbleri yapamıyorum :(