Os 4 Jailbreak ( Yalnız Iphone 3g )

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan Os 4 Jailbreak ( Yalnız Iphone 3g ) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,854 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı Os 4 Jailbreak ( Yalnız Iphone 3g )
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hazretidentist

bykajmeran

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2010
1
0
1
37
arkadaşım demişsinki geri 3.1.3 e döndüm biz nasıl dönecez bi anlatırmısın sana zahmet

Coras

Pagani Lover
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
348
6
18
31
Acil okunup cevap yazılırsa sevinirim;
iPod Touch 8gb'm var
normalde blackra1n de 2G görünüyor ama model no MC086BT görünüyo yani 3G deniyor, ayrıca versiyonda 3.1.3(7E18) görünüyor yani 2G ipsw si yüklü
Sorunsuzca 4.0 a jb atabilirmiyim?

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
iPod Touch 8gb'm var
normalde blackra1n de 2G görünüyor ama model no MC086BT görünüyo yani 3G deniyor, ayrıca versiyonda 3.1.3(7E18) görünüyor yani 2G ipsw si yüklü
Bence beklemede Kal 3g İpod için yok

2g lerdede kimende oluyorken kiminde sıkıntı oluyormuş

Coras

Pagani Lover
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
348
6
18
31
şu MC olayı 2glerdeki
bnimki spiritten 2g görünüyo???????

herosaint

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2008
365
3
18
32
Siteye Git
iPod Touch 8gb'm var
MC kodluysa atamazsın.. şu an mc kodlu ipodlara atılamıyor 2g veya 3g farketmez..

Coras

Pagani Lover
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
348
6
18
31
o zaman 3.1.3 e devam :( ne zaman çıkarki adam gibi jb 4.0 a?

ZeroDeqree

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 4, 2010
3
0
1
41
Programın read me sinden alıntıdır.

redsn0w is a lightweight, multi-platform jailbreaking, unlocking and
customizing tool for the iPhone 2G (original iPhone), iPhone 3G, iPhone 3GS,
iPod touch 1G, iPod touch 2G, and iPod touch 3G.

Coras

Pagani Lover
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
348
6
18
31
sonuçta kullandığı jb exe si değişiyor sample ı alıyo ipsw leri atıyo exeleri atıyo upload ediyo. Yani orda yazdığına göre olsaydı herkes jbli olurdu yani.

vanadiel1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2008
1
0
1
47
IOS 4 Iphone 3G Jailbreak sorunsuz çalışıyor.

Arkadaşlar herkesin bilmesi için yazıyorum bu yazıyı. Iphone 3G 16 GB kullanıcısıyım ve telefonum Türkiye den alınmış olup faturalı ve kayıtlıdır. Daha önce jailbreak 3.1.3 kullanıyordum ve 1 gecelik sabahlayarak yaptığım araştırma sonucu bugün telefonuma IOS 4 yükledim. Telefonum kayıtlı olduğu için unlock gibi bir sorunum olmadığı için bu riski göze aldım. Ardından redsnow yani burda linkini verdikleri aracı kullanarak telefonuma jailbreak işlemini uyguladım. Hiçbir sorun yada aksilikle karşılaşmadan gayet güzel çalıştı. Cydia kuruldu ve ardından bütün uygulama ve programlarımı tekrar yükledim ve sorunsuz kullanıyorum. IOS 4 gerçekten çok hoş ve kullanışlı olmuş. Eskiden birçok uygulama olduğu için sayfa sayfa gezerek arıyordum. Şimdi ise klasörler oluşturarak uygulamaları içlerine atarak kategorilendirip kolayca erişebiliyorum. Birde benim gözlemlediğim daha stabil çalışıyor yani eski işletim sistemi 3.1.3 e göre biraz daha hızlı gibi geldi bana. Multitasking özelliği ile çok daha kullanışlı hale gelmiş diyebilirim. Özellikle de Navisgasyon kullanırken geçiş yapabilmek güzel. Herkese tavsiye ederim. Umarım burada yazdıklarım sizler için faydalı olur.