Os 4 Jailbreak ( Yalnız Iphone 3g )

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan Os 4 Jailbreak ( Yalnız Iphone 3g ) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,849 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı Os 4 Jailbreak ( Yalnız Iphone 3g )
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hazretidentist

HagenTr

Bankai!!!
Kayıtlı Üyemiz
Şub 10, 2009
239
1
18
39
Bilgilendirme için teşekkürler 2g custom 4.0 fw çıkar çıkma yükliyeceğim

payne46

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 4, 2010
2
0
1
54
abi aynı yanılgıya düşüp 8gb 2g ipod ile os 4.0'a geçip jailbreak yapmayı denedim ama seri no MC ile başlayanlar için olmuyor..Redsnow'da takılıyor..

Zor bela 3.1.2'ye döndüm..Şu anlık ipod 8gb ve seri nosu MC ile başlayanlar geçmesin..
Kardeş geri nasıl dönülür 3.1.2 ye bi yardım sana zahmet aynı hatayı bende yaptım ???**

Coras

Pagani Lover
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
348
6
18
31
İnternetten arayıp 3.1.2 ipsw bul sonra indir sonra itunes dan restore a gel shift e basılı tutup restore a tıkla o indirdiğin ipsw yi seç. Oldu bitti :c:

Negative

V.I.P
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2009
115
2
18
32
İnternetten arayıp 3.1.2 ipsw bul sonra indir sonra itunes dan restore a gel shift e basılı tutup restore a tıkla o indirdiğin ipsw yi seç. Oldu bitti :c:
dedigin kadar kolay deil ilk önce itunes 9.0.1 yüklemeli ardıdan cydiada shsh mi ne öle bir kaydı olmalı gerci ipodsa lazım degilidir heralde :D

Negative

V.I.P
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2009
115
2
18
32
Ben cydida shsh kaydina ait bir bolum goremedim yardimci olurmusunuz

kaanoz12

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 17, 2010
21
0
1
37
abi aynı yanılgıya düşüp 8gb 2g ipod ile os 4.0'a geçip jailbreak yapmayı denedim ama seri no MC ile başlayanlar için olmuyor..Redsnow'da takılıyor..

Zor bela 3.1.2'ye döndüm..Şu anlık ipod 8gb ve seri nosu MC ile başlayanlar geçmesin..
Abi Bişi Sorcam Sen Nasıl Düşürdün Yhaa Pc'ye Takılı Unutmuşum Öyle Yüklemiş :D Nasıl Döncem Acaba ? :en:

herosaint

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2008
365
3
18
32
Siteye Git
Abi Bişi Sorcam Sen Nasıl Düşürdün Yhaa Pc'ye Takılı Unutmuşum Öyle Yüklemiş :D Nasıl Döncem Acaba ? :en:
Kardeş geri nasıl dönülür 3.1.2 ye bi yardım sana zahmet aynı hatayı bende yaptım ???**
ilk önce iPod2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw isimli dosyayı indirmelisin..

daha sonra eğer itunes 9.2 varsa shifte basılı tutarken restore diyerek yukarda söylediğim dosyayı seçerek restore edebilirin..

eğer itunes versiyonu daha eski ise ipod'u dfu moda alıp aynı işlemi gerçekleştirmelisin..

kendim bu yöntemle döndüm,shsh kaydına gerek kalmadan..

kaanoz12

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 17, 2010
21
0
1
37
saol kardeşim yapmayı denicem :D

Bump:
ilk önce iPod2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw isimli dosyayı indirmelisin..

daha sonra eğer itunes 9.2 varsa shifte basılı tutarken restore diyerek yukarda söylediğim dosyayı seçerek restore edebilirin..

eğer itunes versiyonu daha eski ise ipod'u dfu moda alıp aynı işlemi gerçekleştirmelisin..

kendim bu yöntemle döndüm,shsh kaydına gerek kalmadan..
peki bişi sorcam bnm ipod 3g mc yani öyle söyliyim ondada olur mu ?