Oyun Nasıl Yüklenir iTunes İle Uğraşmak İstemeyenler İçin !

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Genel kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan Oyun Nasıl Yüklenir iTunes İle Uğraşmak İstemeyenler İçin ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,840 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Genel
Konu Başlığı Oyun Nasıl Yüklenir iTunes İle Uğraşmak İstemeyenler İçin !
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Thief Prince

mkgold

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 28, 2008
7
0
1
46
Siteye Git
evet netten birsürü oyun indirdim.ipa uzantılılar ve ben bunları wirelessiz bir şekilde itunesden yükleyebilirmiyim?

elgado

Kayıtlı Üye
ADMİN
Moderatör
FORUMSAHİBİ
Kayıtlı Üyemiz
May 11, 2008
556
2
18
Siteye Git
Dostum kablo ile itunes kullanmadan ve wifi bağlantısı olmadan ifunboz ile rahat rahat yüklersin ilk mesajda anlatıldığı gibi

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Jailbreak için wifi gerekmes gerekli anlatım mevcuttur gereken dosyalarını indir anlatımdaki gibi yap

Yanlız restore farklı restore yaparsan ilk açılışta activication ister orda net lazımdır

Jailbreakten sonra bazı uygulamalar lazımdır atıyorum Crack lazım kopya oyun kurmak için onun içinde net lazımdır sanırım net sıkıntın var

Cİhazı Jailbreak Yap Forumda vardır Jailbreak yaptım neler yapmam lazım ne için Kohnuya göz at

Ordan gerekli bir iki birşeyi cihazına wifi si olan biryerden kur sonrasında ise

Nroaml bir şekilde cihazına itunes üzerinden Kolayca net olmadan oyunlarını müziklerini resimlerini atabilirsin

mkgold

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 28, 2008
7
0
1
46
Siteye Git
teşekkür verdiğin bilgi için 'MeOMaN' wireless bağlantısını,bilgisayarımın usb girişinden usb wireless ile iphone bağlantı kursam da olur demi illa kablosuz modem gerekmiyor değilmi?

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
teşekkür verdiğin bilgi için 'MeOMaN' wireless bağlantısını,bilgisayarımın usb girişinden usb wireless ile iphone bağlantı kursam da olur demi illa kablosuz modem gerekmiyor değilmi?
3g ise cihazın tethering yapabilirsin sanırım2g de o özelliik yok jailbreak yapmadan kurulmuyor

Ayrın_Meydın

Man From Hell
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 8, 2009
156
0
16
36
iPod Touch'lardada çalışır değil mi bildiğim kadarıyla bazı app'ler çalışmıyormuş da

Negative

V.I.P
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2009
115
2
18
32
var/mobile/library bende yok kac defa denedim.Anca ipodumdan oyun indirip yükleyebiliyorum.Bu uygulama sayesinde ama 16-18kb arası gidip geliyor yavas yani :S.Nedeni nedir acaba.İfile dosya yönetisi var ipodda orda gösteriyor ama bilgisyarda göstermiyor

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
var/mobile/library bende yok kac defa denedim.Anca ipodumdan oyun indirip yükleyebiliyorum.Bu uygulama sayesinde ama 16-18kb arası gidip geliyor yavas yani :S.Nedeni nedir acaba.İfile dosya yönetisi var ipodda orda gösteriyor ama bilgisyarda göstermiyor
Cydiadan afc2add kur cihazı kapat aç

İfunbox ile açtığında sistem dosyalarına erişim sağlandığını göreceksin

Peşine de

Var/mobile/library/dowloads

Bu dowloads klasrörü yoktur kendin açmalısın içinede indirdiğin ipa dosyalarını at

İntallous aç download sekmesine tıkla attıgın oyunları göreceksin geriye tıklayıp kurmak kalıyor