PS5 Yardım Oyun veya uygulama başlatılamıyor.

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Ertukandemir tarafından oluşturulan Oyun veya uygulama başlatılamıyor. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 52 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Oyun veya uygulama başlatılamıyor.
Konbuyu başlatan Ertukandemir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 63hüseyinx

Ertukandemir

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 3, 2026
2
0
1
Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim.
Ps5 im 13.60 sürümünde ve yeni çıkan yöntemle kırma işlemimi gerçekleştirdim. Webkit ile. Shadow mountplus ile bir oyun kurulumu yaptım. Eta hen ile de bir oyun YouTube uygulaması kurulumu yaptım pkg uzantılı. Ancak kurmuş olduğum hiç bir oyun veya uygulama açılmıyor sürekli oyun veya uygulama açılamadı hatası alıyorum bir eksiğim mi var oyun kurulumunda mı hata yapıyorum acaba. Ama diske atıyorum shadowmountplus otomatik olarak görüyor zaten hemen anlamadım gitti yardımcı olabilecek var mı

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
557
244
43
Öncelikle Shadowmountplus ve kstuff son sürümünü yükleyin. Ps5 pkg olanlar şu an 11.60a kadar destekliyor. PS4 pkglar çalışır. Ps5 için klasörlü, exfat veya ffpfsc uzantılı oyunlar çalışır. Elinde mevcutsa harici ssd, HDD veya ps5in kendi hafızasına yükleyin. Ps5 kendi hafızasında bazı oyunlarda sorun çıkarabilir. 007 first light çalışmamıştı bende

63hüseyinx

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2026
51
7
8
Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim.
Ps5 im 13.60 sürümünde ve yeni çıkan yöntemle kırma işlemimi gerçekleştirdim. Webkit ile. Shadow mountplus ile bir oyun kurulumu yaptım. Eta hen ile de bir oyun YouTube uygulaması kurulumu yaptım pkg uzantılı. Ancak kurmuş olduğum hiç bir oyun veya uygulama açılmıyor sürekli oyun veya uygulama açılamadı hatası alıyorum bir eksiğim mi var oyun kurulumunda mı hata yapıyorum acaba. Ama diske atıyorum shadowmountplus otomatik olarak görüyor zaten hemen anlamadım gitti yardımcı olabilecek var mı
Ps5 fpkgleri 11.60 a kadar çalışır. Öbür formatlarda data/homebrew içine atıp çalıştırın.