PS5 Yardım Oyunları indirirken sürekli bağlantı kopuyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Syman tarafından oluşturulan Oyunları indirirken sürekli bağlantı kopuyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 32 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Oyunları indirirken sürekli bağlantı kopuyor
Konbuyu başlatan Syman
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Talha.7105

Syman

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 21, 2020
4
1
3
bu siteden veya uluslararası sitelerden oyun indirmeye çalışıyorum hızlı indiriyor ama bilgisayarım uyku moduna asla geçmediği halde indirme tıkanıyor sürekli resume yapmam gerekiyor yani bilgisayar başından kalkayım da indirsin olmuyor. download manager ler yasaklı sanırım onlar hiçbir şekilde indirme yapamıyor. nasıl indiriyoruz oyunları bir yolu var mıdır?

alexhunterph1

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2025
51
155
33
Jdownloader da IDMan'da sorunsuz çalışıyor bende proxy kullanıyorsan kapat bir de internet sağlayıcınla görüş ve durumu bildir büyük paket transferlerinde sürekli kopma yaşıyorum iptal oluyor diye belirt dosya indirmeye çalıştığımda yaşanılan sürekli anlık kopmalar indirme işlemini iptal ediyor ve sıfırlanıyor gibi bir şeyle şikayetini belirtebilirsin ama büyük ihtimalle idm veya jdownloader ile sorun yaşamadan kurarsın ben öyle yapıyorum genelde çok çok nadir sorun yaşadığım oluyor onlar da dsl2 hizmetindeki dandik bakır kablolardan ve her hafta bakım yapılmasından kaynaklı kişisel*

Talha.7105

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
141
31
28
bu siteden veya uluslararası sitelerden oyun indirmeye çalışıyorum hızlı indiriyor ama bilgisayarım uyku moduna asla geçmediği halde indirme tıkanıyor sürekli resume yapmam gerekiyor yani bilgisayar başından kalkayım da indirsin olmuyor. download manager ler yasaklı sanırım onlar hiçbir şekilde indirme yapamıyor. nasıl indiriyoruz oyunları bir yolu var mıdır?
Zaman zaman bendede olan bir durumdu bu. Hatta bazı dosyalar sonuna kadar gelip bir anda iptal oluyordu deli etmişti beni. Arkadaşımın dediği gibi idm kullanmak hem hız anlamında hem bu konuda yardımcı olacaktır.