PhotoFast Ms Adaptör 16-32-64gb

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PhotoFast Ms Adaptör 16-32-64gb başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,630 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı PhotoFast Ms Adaptör 16-32-64gb
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan selmanselek

artiery

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2009
10
0
1
42
arkadaşlar ürünü gg da buldum türkiyede satılıyor satanın dediğine göre sadece kendisinde mevcutmuş meraktan insanın alıp kullanası geliyor ama ne kadar güvenilir orası bilinmez tabii incelemeniz için linki veriyorum ilgilenenler bi baksın ....

link :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

burda anlatıyor adam nasıl kullanıldığını falan mctuna bi incelersen sevinirim sence işe yarar bişey mi bu ..??

yakuza_17

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 8, 2008
47
0
6
44
çok iyiymis ya performans kaybi olmazsa gerçekten çok iyi bir ürün...

8gb alacaktim muhaaa direk 16 ya ziplarim simdi konuyu açanin gözlerinden öpüyorum :D

Sessiz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 30, 2008
1,965
28
48
Cote D'Ivoire
ay başında 2 x 8 lik sipariş vermeyi düşünüyordum

Sadece adaptör nakliye dahil 13.5 $ civarı 2x8gb = 28 $ civarı bakalım hayırlısı eğer sipariş verirsem gelirse yorum yazıcam altına...

berktu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 9, 2009
21
0
1
33
arkadaşlar şuna bir bakın gerçekten satışta:) :

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

berktu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 9, 2009
21
0
1
33
gittigidiyordanda buldum kesin alacağım hafıza sıukıntısı çekiyorum zaten:) bilmek isteyenlere gittigidiyor aramaya 32 gb yazın çıkıyor 3 -4 sayfa falana o sayfaların arasında bulursunuz

c.guleken

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2009
30
0
6
39
aman arkadasım verdi diye bı satıcı var sakın ondan alma ben aldım çin malı olması bı yana calsmadı.2.girişi hiç kart okumadı.dikkat et 3kurus az olsun dıye sıkıntı çekme

X@@N

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 6, 2009
54
0
6
31
ohoo süper ama en çok memory stick koyma yeri:D