PhotoFast Ms Adaptör 16-32-64gb

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PhotoFast Ms Adaptör 16-32-64gb başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,624 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı PhotoFast Ms Adaptör 16-32-64gb
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan selmanselek

e_capkan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 17, 2009
39
0
6
35
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
ilk çıktığında 14-15dolar felandı.
şimdi baya ucuzlamış.kargoda bedava.

bloodmoney8x1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 10, 2009
10
0
1
37
bence 64 gb kaldirir.cunki psp icin 64 gb memory stick var.

Bump: bence 64 gb kaldirir.cunki psp icin 64 gb memory stick var.

burhan995

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
29
0
1
bende bugün kadiköyden buldum 25 tl ye süper bişey iki tane kart girişi var

selmanselek

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 18, 2010
2
0
1
49
Arkadaşlar ben tek girişli ilk resimdekinden MSProduo adapter alıp denemek için 4GB class4 Toshiba MicroSD kartımı taktım. Orijinal MSProduo ile arasında hiçbir performans kaybı yok. Dedim bu iş iyiymiş nasıl olsa yarı fiyattan ucuza geldi, canavar gibide çalışıyor. 45 TL daha bayılıp gene class4 Toshiba 8 GB micro SD aldım. PSP'ye takıncada hüsrana uğradım, formatı attık ve hoop kart 4 gb görünüyor üstüne üstlük dosya yapısı bozuk. dedim kart bozuktur bir telefonda deniyeyim, kart telefonda 8 gb görünüyor okuma yazma hiçbir sorun yok, gps cihazına taktım içine üç dört film yükledim gene 8 GB ve canavar gibi çalışıyor. Amma PSP'ye adaptörle takınca 3,7804 GB görünüyor ve formatladıktan sonra hiçbir şey yazılıp okunamıyor.
Fakecard formatı filan denedim nafile. PSP'de çalışmıyor ama diğer cihazlarda hiçbir sorun yok.

Adaptör içerisinde bir çip olmadığına göre bu namussuz 4 GB le 8 GB kartı birbirinden nasıl ayırt ettide birini çalıştırdı birini çalıştırmadı anlayan varmı?