mctuna yardım edersen sevinirim. Verdiğin bu emulatör gayet iyi. Fakat çözünürlük bir türlü değişmiyor. Tam ekran halinde bile 320x200 sabit çözünürlüğü koruyor. epsxe'de çözünürlüğü 1024x768 yapınca görüntü gayet iyi olurken bu emulatörde çok düşük. Çözünürlük düzeltilebiliyor mu?
Ben 1650 1080 de gayet akıcı oynuyorum yalnız şu özeliği seçeceksin open glı var
onu açtıktan sonra istediğin frama hızını alırsın kardeşim
tarafımdan 1920 1080 dede denemiştir süper:18:
Ben 1650 1080 de gayet akıcı oynuyorum yalnız şu özeliği seçeceksin open glı var
onu açtıktan sonra istediğin frama hızını alırsın kardeşim
tarafımdan 1920 1080 dede denemiştir süper:18:
ayarlar kısmında öyle bir seçenek gördüğümü sanmıyorum. senden ekran görüntüsü alabilir miyim ?(open glı seçeneğinin olduğu)frame hızında bir sorun yok sadece çözünürlük tam ekranda bile sabit.
bendeki böyle:
mc tuna kardeş bu emulatörün hile desteği yokmu? ben epsxe 1.70 kullanıyorum onda psx emulation cheater isminde hile programı kullanıyorum. bu emulatörde yapamadım. gran turismo2 oynayacağım fakat bu emulatör gt2 yi açıyor bendeki epsxe acmıyor. hile yapmam lazım okadar lisasla uğraşılmaz. bu emulatörde hafıza kartıda yok. lütfen yardım edin. teşekkürler şimdiden
tamam mc tuna epsxe de gt2 yi açmayı başardım. biosu scph7502 olarak değiştirdim. açıldı. gerçi sadece bir yarış oynadım. sonra ekran simsiyah oldu.
ayarlar kısmında öyle bir seçenek gördüğümü sanmıyorum. senden ekran görüntüsü alabilir miyim ?(open glı seçeneğinin olduğu)frame hızında bir sorun yok sadece çözünürlük tam ekranda bile sabit.
bendeki böyle: