Play Station 1 Emulatör (psx)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 1 Emulation kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Play Station 1 Emulatör (psx) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,912 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 1 Emulation
Konu Başlığı Play Station 1 Emulatör (psx)
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan spawn1983

Sub Zero

Lord Of Mortal Kombat
Kayıtlı Üyemiz
Ara 14, 2008
552
0
16
29
ohh ps3 ün emulatörüde çıkar yakında çok sağol tuna abi süpersinn

david15

Erişim Engelli
Kas 26, 2008
89
0
6
29
hahahah ps3 emulotör cıkmaz hahah cıkmaz ki sacam cıkmaz dedimi cıkmaz cıkarsa bigisayarı kırarım emuşarden nefret ederim :wo:

pofpor

Arsenal
Moderatör
Eki 7, 2008
728
3
18
Siteye Git
Bu emülatörü ilk defa kullandım. Gerçekten harikaymış. epsxe 'den daha iyi ve kullanımı çok basit.

Bu emulatörde sorun yaşayan var mı? Ben Tekken3 'ü çalıştırıyorum, ama bilgisayar donuyor reset atmak zorunda kallıyorum.Sadece tekken3'te oluyor.

pofpor

Arsenal
Moderatör
Eki 7, 2008
728
3
18
Siteye Git
mctuna yardım edersen sevinirim. Verdiğin bu emulatör gayet iyi. Fakat çözünürlük bir türlü değişmiyor. Tam ekran halinde bile 320x200 sabit çözünürlüğü koruyor. epsxe'de çözünürlüğü 1024x768 yapınca görüntü gayet iyi olurken bu emulatörde çok düşük. Çözünürlük düzeltilebiliyor mu?

Stuntmaster

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 22, 2008
358
1
18
43
Ben 1650 1080 de gayet akıcı oynuyorum yalnız şu özeliği seçeceksin open glı var
onu açtıktan sonra istediğin frama hızını alırsın kardeşim
tarafımdan 1920 1080 dede denemiştir süper:18:

pofpor

Arsenal
Moderatör
Eki 7, 2008
728
3
18
Siteye Git
Ben 1650 1080 de gayet akıcı oynuyorum yalnız şu özeliği seçeceksin open glı var
onu açtıktan sonra istediğin frama hızını alırsın kardeşim
tarafımdan 1920 1080 dede denemiştir süper:18:
ayarlar kısmında öyle bir seçenek gördüğümü sanmıyorum. senden ekran görüntüsü alabilir miyim ?(open glı seçeneğinin olduğu)frame hızında bir sorun yok sadece çözünürlük tam ekranda bile sabit.
bendeki böyle:

koz1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 20, 2008
44
6
8
46
mc tuna kardeş bu emulatörün hile desteği yokmu? ben epsxe 1.70 kullanıyorum onda psx emulation cheater isminde hile programı kullanıyorum. bu emulatörde yapamadım. gran turismo2 oynayacağım fakat bu emulatör gt2 yi açıyor bendeki epsxe acmıyor. hile yapmam lazım okadar lisasla uğraşılmaz. bu emulatörde hafıza kartıda yok. lütfen yardım edin. teşekkürler şimdiden

tamam mc tuna epsxe de gt2 yi açmayı başardım. biosu scph7502 olarak değiştirdim. açıldı. gerçi sadece bir yarış oynadım. sonra ekran simsiyah oldu.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,730
60,370
113
44
Siteye Git
ayarlar kısmında öyle bir seçenek gördüğümü sanmıyorum. senden ekran görüntüsü alabilir miyim ?(open glı seçeneğinin olduğu)frame hızında bir sorun yok sadece çözünürlük tam ekranda bile sabit.
bendeki böyle:
Ayarları bu şekilde yapıp denermisin pofpor

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

By
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Sakura

Neo-Cps !
Kayıtlı Üyemiz
May 30, 2008
507
8
18
Yada Reset ile ayarları sıfırla , öyle dene.İlk açtığımda bende de sorun yaratmıştı.