PS4 OFW Play Station 4 1.51 OFW İndir

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Orjinal Firmware kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Play Station 4 1.51 OFW İndir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,896 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Orjinal Firmware
Konu Başlığı Play Station 4 1.51 OFW İndir
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan polyphemos

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,260
113
40
sabırsızlıkla bekliyom çok sevindim senin adına inşallah şu bipli mipli hatalardan almazsın ercan abi
Sırf bu yüzden 200 TL fazla ödedim 2 yıl garantili olsun diye cihazı güncelleme bile yapmayacağım kenarda dursun diye aldım resmen, birde xboxone alıcam şimdi.

mami063547

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2012
685
255
63
Sırf bu yüzden 200 TL fazla ödedim 2 yıl garantili olsun diye cihazı güncelleme bile yapmayacağım kenarda dursun diye aldım resmen, birde xboxone alıcam şimdi.
işin zor ercan abi bu ps4 alınca yanına oyun veriyorlarmı yoksa bizmi almak zorunda kalıyoz

omris

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 16, 2009
186
5
18
bence xbox one şimdi alma zarar edersin üstelik türkçe yok nasıl yapcan :D

mertcan102

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 29, 2013
250
5
18
TR yaparlar yakında Xbox One için.
Kusura bakmada daha cok beklersin listesinde daha türkiye bile yok kac yıl sonra resmi xbox getirmiş hiç bir tane türkçe oyun cıkartmamış sennemi uğraşcak türkce sesli komut yok tv desen bizimkilerini desteklemiyor donanım desen ps4 ezdi geçti zaten

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,260
113
40
Kusura bakmada daha cok beklersin listesinde daha türkiye bile yok kac yıl sonra resmi xbox getirmiş hiç bir tane türkçe oyun cıkartmamış sennemi uğraşcak türkce sesli komut yok tv desen bizimkilerini desteklemiyor donanım desen ps4 ezdi geçti zaten
TR dil gelse ne olur gelmese ne olur konsol için TR bahane değil biz yıllarca japonca oyun oynadık. Ama bu sefer Microsoft yüzde yüz TR desteğini erken verir. Ezmesi problem değil aslında ben Forza oynamak için Halo oynamak için alıyorum. Hatta tek bir oyun için bile konsol alabilirim ben zaten multiplatform oyunların hiçbirini konsolda oynamam.

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
[MENTION=101406]byercanx[/MENTION] Vayyy abicim benim.hayırlı uğurlu olsun abi.Artık anbaksing isteriz senden:) Abi yetkili distribitör derken Sony mağazasındanmı aldın yoksa başka biyerdenmi?Peki bizler nasıl alabiliriz:13:

mami063547

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2012
685
255
63
[MENTION=101406]byercanx[/MENTION] Vayyy abicim benim.hayırlı uğurlu olsun abi.Artık anbaksing isteriz senden:) Abi yetkili distribitör derken Sony mağazasındanmı aldın yoksa başka biyerdenmi?Peki bizler nasıl alabiliriz:13:
Bizler rüyamızda alabilirz mesela ferhan abicim

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,260
113
40

[MENTION=1118]ferhanANK[/MENTION] [MENTION=2]mctuna[/MENTION] ile beraber yaparız kutu açma işini :) Tersten açarız :D Olmadı kutuyu 4'e böleriz.