PS2 OYUN Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde lubuoguz tarafından oluşturulan Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 80,359 kez görüntülenmiş, 343 yorum ve 51 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]
Konbuyu başlatan lubuoguz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dinolordum

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
160
205
43
35
Arkadaşlar linkler çalışmıyor;yani açılmıyor
Linkler mi bozuk anlamadım ki daha önce de birkaç oyun indirmiştim yardım eder misiniz
Hangi linkte sorun yaşıyorsunuz hocam çalışmayan yok diye biliyorum.

merhaba 3 adet link var bir tanesini indirsek olurmu
Hepsini indirip winrar ile buraya çıkar diyerek isoyu emulatore takabilirsiniz.

hocam elimde ps2 emilatörü pcsx2 için türkçe yamalı gta vice city stories var paylaşırken nasıl paylaşayım

ek:galiba eklenmiş ama ben pc de indirdiğim isoyu açıp içine türkçe yamayı entegre ettim işime yarar program bulmak çok zor oldu belki yardımım dokunur diye dedim
Arşivde var hocam teşekkür ederiz.

Göksu Kara

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 9, 2026
5
1
3
Merhaba oyun açılırken İngilizce yaptım sonra menüden Almancaya çevirdim. Hilesiz versiyonundan bahsediyorum. Oyun Almanca kaldı. Girdim çıktım yine başta dil seçtiriyor. Nerede yanlış yapıyorum ? Resident Evil 4

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
160
205
43
35
Silent Hill 2 Türkçe - Playstation 2 ISO

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Oyun indirme Linkleri =>

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Forumdaki konu için :

Avatar: The Last Airbender – The Burning Earth (Türkçe Dublaj ve Arayüz)

Oyun indirme Linkleri =>

Forumdaki konu için :