PS5 HACK Playstation 5 Kırıldı Debug Setting

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Playstation 5 Kırıldı Debug Setting başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,431 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Playstation 5 Kırıldı Debug Setting
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan FUNKYMAGIC

zafkon

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 14, 2021
54
1
8
Güncelleme yapmadan yurtdışı ps5 alıp vitrine yatırmak lazım.piyasada ps5 bulunamamasının sebebi güncelleme atıp satılması olabilir. Eski versiyonlar değerlenecek.10bin dolar alan 6ay susar. :) sonra

Son düzenleme:

maskelilincoln

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2018
3
0
1
Hangi ps5 versiyonları kırık hangi ps5 almamız gerekiyor bunla ilgili konu açabilirmisin acaba ?
Gerçi oyun fazla yok sadece ps4 oyunlarını oynamak için sevindirici haber olabilir.

lars_alexandersson1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2018
140
56
28
Hangi ps5 versiyonları kırık hangi ps5 almamız gerekiyor bunla ilgili konu açabilirmisin acaba ?
Gerçi oyun fazla yok sadece ps4 oyunlarını oynamak için sevindirici haber olabilir.
Valla 4.03 yazılımı da dahil olmak üzere webkit çalışıyormuş fakat şöyle bir durum var şuanda hiçbir teknoloji mağazasında veya sony center mağazalarında Ps5 stoğu yok karaborsacılarda var ama onlarda çok yüksek bir fiyattan satıyor. Bende stok arıyorum kaç gündür bütün bildiğim teknoloji mağazalarına sordum vatan ocak 2022 ye kadar ps5 stokları gelmeyecek dedi diğer firmalarda belli değil diyor bu durumda ocak 2022 ye kadar stok gelmezse ve o arada Sony 4.03 ten sonra yeni bir yazılım yayınlar açığı tam olarak kapatırsa yüksek ihtimal ocak 2022 de gelecek ps5 lerde 4.03 ün üstünde olur o zamanda kırılmaz belki yani ne yapıp edip bir ay içinde stok takip edeceğiz ve ilk fırsatta ps5 alacağız yoksa 2 ay sonra gelecek stoklarla gelen ps5 ler kırılmayabilir. Yada mecbur pahalıda olsa şuan karaborsacılardan bir tane ps5 satın alacağız ama fiyatlarda neredeyse 2 katı yani

Freestanbul

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2019
36
2
8
Konuyla alakalı yeni bi gelişme var mı acaba? Yada gelişmeleri takip edebileceğimiz aktif tartışılan güncel paylaşımların olduğu bi site vs var mı?? Ben otomatik güncellemeleri kapatıp beklemeye geçmiştim.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,736
60,602
113
44
Siteye Git
Konuyla alakalı yeni bi gelişme var mı acaba? Yada gelişmeleri takip edebileceğimiz aktif tartışılan güncel paylaşımların olduğu bi site vs var mı?? Ben otomatik güncellemeleri kapatıp beklemeye geçmiştim.
Gelişme yok maalesef, gelişme olduğu vakit forumdan bilgilendirme yapacağız, kaynak isterseniz geliştiricinin sosyal media hesaplarından bilgi alabilirsiniz.