PS5 FFPFSC Oyun Pragmata Deluxe Edition - PPSA02530 - v01.200 - USA - Turkce - FW 5.XX - BackPort - FFPFSC

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 FFPFSC Formatlı Oyunlar kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Pragmata Deluxe Edition - PPSA02530 - v01.200 - USA - Turkce - FW 5.XX - BackPort - FFPFSC başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,028 kez görüntülenmiş, 72 yorum ve 46 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 FFPFSC Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Pragmata Deluxe Edition - PPSA02530 - v01.200 - USA - Turkce - FW 5.XX - BackPort - FFPFSC
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dantegodof

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
264
61
28
Abim benim, öncelikle eline emeğine sağlık. :)

Sana geçenlerde de durumu güzel bir şekilde izah ettim, yine edeyim:)

Abim bu bölüm açık ve onaysız, yama bölümüne ekletmek istersen de seve seve eklerim ama bu şekilde burada olmaz maalesef abim. Hem 2 konu olmuş oluyor, hem de yama bölümünün bir anlamı kalmamış oluyor. Bunu sana özelden de yazdım ki 2 oyunlu yama linki verdin ve ekledik onları da. Silinse de kaldırması kolay olur dedim hatta.

Şifreli versen de vermesen de bir anlamı yok, çünkü sonuç olarak yamalı oyun olmuş oluyor. Yani iki yamalı konu olmuş oluyor. Oyun bölümü ayrı yama bölümü ayrıdır abim benim.

Örnek, benim full oyunlu yama olarak paylaşığım oyunlar da var ve yama bölümünde hepsi, oyun bölümünde mi? Hayır :)

Yama yapanların da rızası olmaz bu şekilde. Ki geçen OyunDelisiyim @OyunDelisiyim bunu açık bir şekilde dile getirdi. alperrenkli @alperrenkli abinin de aynı şekilde onay vermeyeceğini düşünüyorum. Sonuç olarak bir emek veriliyor, seni de anlıyorum ama durum bu maalesef.
Ben de yama çıkarıyorum, hem yama bölümünde hem burada yama olur mu? Olmaz.
Rehber yap, insanlar yamaları alsın kendileri yapsınlar abim dedim :) ama ona da yanaşılmadı maalesef.

Açık ara rakipsiz en iyi ps türkçe ve forum sitesi oldu burası.
Ancak bu konu biraz karmaşık hale gelmiş.
Oyuncuların istediği türkçe yamalı hazır bir paket ve emekçiler emeklerinin çalınmasını istemiyor.
Türkçe Yamalı Full Paket Oyunlar diye bir kategori açılırsa oyuncular açısından sorun çözülür.
Emekçilerin hakkını vermek için de bir Youtube kanalı açıp oyun videoları atılarak, şifre isteyen oyun videosu izlemesi kriteri getirilebilir. Youtube kanalı bu şekilde büyür ve oradan gelen gelir ile emekçilere hakkı verilir. Bence bu işi çoktan başlatmış olmanız lazımdı. Şimdiye bir sürü youtube abone sayısına ulaşmıştınız. (Nacizane fikir)

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,478
57,162
113
Açık ara rakipsiz en iyi ps türkçe ve forum sitesi oldu burası.
Ancak bu konu biraz karmaşık hale gelmiş.
Oyuncuların istediği türkçe yamalı hazır bir paket ve emekçiler emeklerinin çalınmasını istemiyor.
Türkçe Yamalı Full Paket Oyunlar diye bir kategori açılırsa oyuncular açısından sorun çözülür.
Emekçilerin hakkını vermek için de bir Youtube kanalı açıp oyun videoları atılarak, şifre isteyen oyun videosu izlemesi kriteri getirilebilir. Youtube kanalı bu şekilde büyür ve oradan gelen gelir ile emekçilere hakkı verilir. Bence bu işi çoktan başlatmış olmanız lazımdı. Şimdiye bir sürü youtube abone sayısına ulaşmıştınız. (Nacizane fikir)
İyi güzel diyorsunuz da sonuç olarak iş yama bölümüne çıkıyor, yani sizin çabalamanız lazım şu an. Ana PS5 oyun indirme konusunda ffpfsc yapma rehberi var, ve bu şu an paylaşılanlar birkaç güne silinecek. Ki böyle oyunlar alternatif olarak da yama linkinin altında paylaşıldı.

Yani siz diyorsunuz ki her şeyi siz/sen yap, upload et, paylaş ve paket halinde biz indirelim. Bu olur mu? Olmaz bu.

Güzel bir oyun en az 50 GB, hadi upload ettim, 90 gün sonra silindi, bu sefer başka biri gelecek linki yenile diyecek, yedeklemeyi saymıyorum bile bakın. Yani her link silindiğinde ben upload falan edemem de, yedekleme de alamam. Çünkü bunlar yüksek GB ve aşırı yer kaplıyorlar ve ben de sırf bunlar için, yani yedekleme yapmak için onlarca HDD alamam. Üstüne internetinizin de iyi olması gerekiyor. Büyük boyutlu oyunları upload etmek saatler sürüyor, bunu bile saymıyorum.

Siz alabilir misiniz?

İşte tam bu noktada rehber konusu siz kendiniz yapın diye açıldı, ve video çekildi.

Demem o ki bu noktadan itibaren iş size düşüyor. 800'den fazla oyun var, yamalıları da sayarsak. Araç var, imkan var, ve video var. Oyunu klasörlü indirin, yamayı atın ve ffpfsc yapın, oynayın. :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Paylaşım yapmak isterseniz de bana yamalı oyun upload edebilir ve özelden atabilirsiniz :) Yamanın altına full oyunlu olarak ekleriz.

Bu arada, benim amacım abone kasmak da değil, yamanın çalıştığını göstermek için video atıyorum.

Son düzenleme:

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
264
61
28
İyi güzel diyorsunuz da sonuç olarak iş yama bölümüne çıkıyor, yani sizin çabalamanız lazım şu an. Ana PS5 oyun indirme konusunda ffpfsc yapma rehberi var, ve bu şu an paylaşılanlar birkaç güne silinecek. Ki böyle oyunlar alternatif olarak da yama linkinin altında paylaşıldı.

Yani siz diyorsunuz ki her şeyi siz/sen yap, upload et, paylaş ve paket halinde biz indirelim. Bu olur mu? Olmaz bu.

Güzel bir oyun en az 50 GB, hadi upload ettim, 90 gün sonra silindi, bu sefer başka biri gelecek linki yenile diyecek, yedeklemeyi saymıyorum bile bakın. Yani her link silindiğinde ben upload falan edemem de, yedekleme de alamam. Çünkü bunlar yüksek GB ve aşırı yer kaplıyorlar ve ben de sırf bunlar için, yani yedekleme yapmak için onlarca HDD alamam. Üstüne internetinizin de iyi olması gerekiyor. Büyük boyutlu oyunları upload etmek saatler sürüyor, bunu bile saymıyorum.

Siz alabilir misiniz?

İşte tam bu noktada rehber konusu siz kendiniz yapın diye açıldı, ve video çekildi.

Demem o ki bu noktadan itibaren iş size düşüyor. 800'den fazla oyun var, yamalıları da sayarsak. Araç var, imkan var, ve video var. Oyunu klasörlü indirin, yamayı atın ve ffpfsc yapın, oynayın. :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Paylaşım yapmak isterseniz de bana yamalı oyun upload edebilir ve özelden atabilirsiniz :) Yamanın altına full oyunlu olarak ekleriz.

Bu arada, benim amacım abone kasmak da değil, yamanın çalıştığını göstermek için video atıyorum.
Zor iş kardeşim, farkındayım. Emek istiyor ve karşılığı yok. İşte bu yüzden kararsız kalmayın, abone kasın, emekler boşa gitmesin. Açın güzel bir Youtube kanalı bizde destekleyelim. 1,5 milyon konsol sahibi var Türkiye'de. Üçte biri abone olsa yürür gidersin. Fırsatı görmen lazım. İçerikleri de profesyonel yaparsın. Zaten sürekli yama yapıyorsunuz malzeme çok, girin bu işe. Modded Warfare kanalından daha fazla emek harcıyorsunuz. Bu fırsatı değerlendirin derim. Shiftdelete, webtekno, technopat, teknoseyir gibi niceleri bu işten çok para kazandı. Zamanında bu siteleri forumtr varken takan yoktu düşün.

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,478
57,162
113
Zor iş kardeşim, farkındayım. Emek istiyor ve karşılığı yok. İşte bu yüzden kararsız kalmayın, abone kasın, emekler boşa gitmesin. Açın güzel bir Youtube kanalı bizde destekleyelim. 1,5 milyon konsol sahibi var Türkiye'de. Üçte biri abone olsa yürür gidersin. Fırsatı görmen lazım. İçerikleri de profesyonel yaparsın. Zaten sürekli yama yapıyorsunuz malzeme çok, girin bu işe. Modded Warfare kanalından daha fazla emek harcıyorsunuz. Bu fırsatı değerlendirin derim. Shiftdelete, webtekno, technopat, teknoseyir gibi niceleri bu işten çok para kazandı. Zamanında bu siteleri forumtr varken takan yoktu düşün.
Abim, amaç abone kasmak veya kazanç elde etmek değil ki :) YouTube kanalı aç diyorsun, Kanal var zaten, bak arif02 @arif02 abinin de kanalı var, abone olan yok😂

Yani sen içerik dahi üretsen yükselemezsin bu alanda. Haksızsam görenler haksızsın desin. Bizim işimiz yama tarafı, yani senin bahsettiğin kanallar yabancı kanallar ve birçok kitleye hitap ediyorlar. Bizde bu yok, sınırlı her şey.

Yine örnek vereyim, Arif abinin birçok yaması indirildi, kanalıma abone olun da dedi, olan oldu mu? Olmadı. Üstelik bir ücret de talep etmedi.

Diğer bahsettiğin yerler teknoloji ve gündem ile ilgili yayınlar yapıyor veya video çekiyorlar. Yani senin dediğin gibi bizde olmaz öyle.

Kanalım belki 8 senedir açık, abone sayısı 410, her hafta video da atmışım, yine de ben bunu abone veya para kazanmak için de yapmadım ve şu ana kadar da bir kuruş kazancım olmadı bu işten ki ben bunu para için de yapmadım. Zamanında teklif edenler oldu yine yapmadım :) Millet paralı satan insanların eline düşmesin diye yaptım.

Yine zamanında sco gibi bir adam milletten iyi para toplayıp konsol aldı. Bazıları da parayla sattı. Tabii o o zamanlardı.

Her neyse konu fazla uzamasın. Ben gereklenleri yukarıda yazdım abim. :)

İyi forumlar

Jolyne Cujoh

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 17, 2026
9
0
1

YUKLENIYOR

57.78% ALAN TASARRUFU ILE
Kod:

ceviri icin alperrenkli @alperrenkli ye tesekkurler

[Gizli içerik]
Teşekkürler