- Eki 1, 2019
- 264
- 61
- 28
Açık ara rakipsiz en iyi ps türkçe ve forum sitesi oldu burası.Abim benim, öncelikle eline emeğine sağlık.
Sana geçenlerde de durumu güzel bir şekilde izah ettim, yine edeyim
Abim bu bölüm açık ve onaysız, yama bölümüne ekletmek istersen de seve seve eklerim ama bu şekilde burada olmaz maalesef abim. Hem 2 konu olmuş oluyor, hem de yama bölümünün bir anlamı kalmamış oluyor. Bunu sana özelden de yazdım ki 2 oyunlu yama linki verdin ve ekledik onları da. Silinse de kaldırması kolay olur dedim hatta.
Şifreli versen de vermesen de bir anlamı yok, çünkü sonuç olarak yamalı oyun olmuş oluyor. Yani iki yamalı konu olmuş oluyor. Oyun bölümü ayrı yama bölümü ayrıdır abim benim.
Örnek, benim full oyunlu yama olarak paylaşığım oyunlar da var ve yama bölümünde hepsi, oyun bölümünde mi? Hayır
Yama yapanların da rızası olmaz bu şekilde. Ki geçen@OyunDelisiyim bunu açık bir şekilde dile getirdi.
@alperrenkli abinin de aynı şekilde onay vermeyeceğini düşünüyorum. Sonuç olarak bir emek veriliyor, seni de anlıyorum ama durum bu maalesef.
Ben de yama çıkarıyorum, hem yama bölümünde hem burada yama olur mu? Olmaz.
Rehber yap, insanlar yamaları alsın kendileri yapsınlar abim dedimama ona da yanaşılmadı maalesef.
Ancak bu konu biraz karmaşık hale gelmiş.
Oyuncuların istediği türkçe yamalı hazır bir paket ve emekçiler emeklerinin çalınmasını istemiyor.
Türkçe Yamalı Full Paket Oyunlar diye bir kategori açılırsa oyuncular açısından sorun çözülür.
Emekçilerin hakkını vermek için de bir Youtube kanalı açıp oyun videoları atılarak, şifre isteyen oyun videosu izlemesi kriteri getirilebilir. Youtube kanalı bu şekilde büyür ve oradan gelen gelir ile emekçilere hakkı verilir. Bence bu işi çoktan başlatmış olmanız lazımdı. Şimdiye bir sürü youtube abone sayısına ulaşmıştınız. (Nacizane fikir)