Prince of Persia The Forgotten Sands EUR-USA FULL ISO 701 MB FIXED - UNTOUCHED

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Prince of Persia The Forgotten Sands EUR-USA FULL ISO 701 MB FIXED - UNTOUCHED başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,123 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Prince of Persia The Forgotten Sands EUR-USA FULL ISO 701 MB FIXED - UNTOUCHED
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hako

kralmage

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2009
5
0
1
33
ben oyunu indirdim çalıştırılamada diye hata aldım hata kodu 8002013c versiyo 6.39 pro b cihaz psp go

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,247
113
ben oyunu indirdim çalıştırılamada diye hata aldım hata kodu 8002013c versiyo 6.39 pro b cihaz psp go
Bu hata senin versionundan kaynaklanıyor... Versionunu 6.39 PRO-B8 yada 6.39 PRO-B10 yap ...

Burada 6.39 PRO-B8 i vermiştim... :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

kralmage

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2009
5
0
1
33
Bu hata senin versionundan kaynaklanıyor... Versionunu 6.39 PRO-B8 yada 6.39 PRO-B10 yap ...

Burada 6.39 PRO-B8 i vermiştim... :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
üstad çok sağolasın hemen deneyeceğim

Bump: 6.39 pro b10 yaptım ama bu seferde ekran kararıyo oyun açılmıyo psp kapanıyo

bukalemuns

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2009
226
30
28
47
%100 çalışıyor. hem inferno modda hem m33 te.
teşekkürler hako

kudosman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 2, 2009
3
0
1
40
üstat

üstat 6.60 prob9 yeni bir fat psp aldım yıllardır psp ya uzak oldugum için gelişmelerden haberim yok acaba bu oyun çalışırmı bende çalışırsa psp memory cardın iso klasörüne atmam yetermi kalasör şeklindeki zipli şeklindemi atıyorduk birde onu hatırlıyamıyorum yardım ederseniz sevinirim pop serisi en sevdigim oyun serisidir oynamayı çok istiyorum.şimdiden teşekürler.

Bump: lütfen bir cevap verirmisiiz heralde 6,60 pro-b9 çalışmıyor bu oyun lütfen çalışan bir tane varmı web e söylermisinizi lütfen bu oyun benim için olmazsa olmaz birşey umd sini ble alırım bulamazsam.

Doom_or_Die

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 16, 2011
22
1
3
Fixed links not working the sute say provided key is invalid please re upload or activate the links hako thankyou