PS4 PKG OYUN Prince of Persia: The Sands of Time özel edit

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde alperrenkli tarafından oluşturulan Prince of Persia: The Sands of Time özel edit başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,909 kez görüntülenmiş, 199 yorum ve 107 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Prince of Persia: The Sands of Time özel edit
Konbuyu başlatan alperrenkli
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nenad

osiparadoxx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 30, 2010
4
1
3
44
,

Arkadaşlar bu oyun tarafımdan editlenmiş olup tüm combo ve grafik işlemlerini uzun ugraşlar sonucunda editledim oyunu %75 e kadar oynadım hiç bir sıkıntısı yoktur ek olarak hile kodlarını veriyorum oyunu takılmadan oynamanız için iyi oyunlar dilerim

L3 BASILI TUTUN 2 KERE YUVARLAK ( X ) 2 KERE KARE (X) 2 KERE ÜÇGEN = BU COMBO ZAMANIN KUMLARINI DOLDURUR

L3 BASILI TUTUN SIRALI SEKİLDE YUVARLAK +X+KARE +ÜÇGEN+YUVARLAK +KARE +YUVARLAK = BU COMBO HAYAT ENERJİSİNİ DOLDURUR

EDİT BY ALPERRENKLİ

[Gizli içerik]
tesekkürler

Abdullah44

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 12, 2025
192
18
18
,

Arkadaşlar bu oyun tarafımdan editlenmiş olup tüm combo ve grafik işlemlerini uzun ugraşlar sonucunda editledim oyunu %75 e kadar oynadım hiç bir sıkıntısı yoktur ek olarak hile kodlarını veriyorum oyunu takılmadan oynamanız için iyi oyunlar dilerim

L3 BASILI TUTUN 2 KERE YUVARLAK ( X ) 2 KERE KARE (X) 2 KERE ÜÇGEN = BU COMBO ZAMANIN KUMLARINI DOLDURUR

L3 BASILI TUTUN SIRALI SEKİLDE YUVARLAK +X+KARE +ÜÇGEN+YUVARLAK +KARE +YUVARLAK = BU COMBO HAYAT ENERJİSİNİ DOLDURUR

EDİT BY ALPERRENKLİ

[Gizli içerik]
Teşekkürler

Serosero

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 22, 2025
39
0
6
,

EDİT BY ALPERRENKLİ

[Gizli içerik]
Teşekkürler

heyulong94

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 21, 2026
1
0
1
,

Arkadaşlar bu oyun tarafımdan editlenmiş olup tüm combo ve grafik işlemlerini uzun ugraşlar sonucunda editledim oyunu %75 e kadar oynadım hiç bir sıkıntısı yoktur ek olarak hile kodlarını veriyorum oyunu takılmadan oynamanız için iyi oyunlar dilerim各位朋友,这款游戏是我亲自修改过的,经过长时间的精心打磨,对所有连招和画面效果都进行了调整。我已将游戏玩到75%左右,完全没有问题。此外,我还提供了作弊码,助你畅快游玩,祝大家游戏愉快!

L3 BASILI TUTUN 2 KERE YUVARLAK ( X ) 2 KERE KARE (X) 2 KERE ÜÇGEN = BU COMBO ZAMANIN KUMLARINI DOLDURURL3 基础套装:2次圆形(X) 2次方形(X) 2次三角形 = 此组合可填充时间沙漏

L3 BASILI TUTUN SIRALI SEKİLDE YUVARLAK +X+KARE +ÜÇGEN+YUVARLAK +KARE +YUVARLAK = BU COMBO HAYAT ENERJİSİNİ DOLDURURL3 基础套装:按顺序排列,圆形+X+方形+三角形+圆形+方形+圆形 = 此组合可补充生命能量

EDİT BY ALPERRENKLİ由ALPERRENKLİ编辑

[Gizli içerik][隐藏内容]
thanks 谢谢

Nenad

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2026
6
0
1
,

Friends, this game has been edited by me, and I've spent a lot of time editing all the combos and graphics. I've played the game up to 75% without any problems. Additionally, I'm providing cheat codes so you can play the game without lag. Have fun!

HOLD DOWN L3, CIRCLE (X) 2 TIMES, SQUARE (X) 2 TIMES, TRIANGLE = THIS COMBO FILLS THE SANDS OF TIME.

HOLD DOWN L3 AND PLAY CIRCLE + X + SQUARE + TRIANGLE + CIRCLE + SQUARE + CIRCLE IN SEQUENCE = THIS COMBO FILLS YOUR LIFE ENERGY.

EDITED BY ALPERRENKLİ

[Hidden content]
Thanks