Pro Evolution Soccer 2012 TÜRKÇE EUR-USA FULL ISO 1.21 GB FIXED - UNTOUCHED

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Pro Evolution Soccer 2012 TÜRKÇE EUR-USA FULL ISO 1.21 GB FIXED - UNTOUCHED başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21,310 kez görüntülenmiş, 59 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Pro Evolution Soccer 2012 TÜRKÇE EUR-USA FULL ISO 1.21 GB FIXED - UNTOUCHED
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tolga1173

volkan28

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 12, 2011
1
0
1
34
rar dosyalarını cıkartınca bi klasör cıktı bunu iso ya atıorum olmuyor psp/game atıyorum yine olmuyor nasıl yapıcaz bunu

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,243
113
UNTOUCHED olan linklerden indirdiysen Klasorun içindekileride winrar ile açacaksın ve uzantısı .ISO olan tek dosyayı bulacaksın...Onu psp deki ISO klasörüne atacaksın...

capkinnim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 12, 2008
32
0
6
birinizde çıkan klasörü nasıl yükleriz de oyun nasıl psp de görünür diye anlatsa sevinirim

capkinnim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 12, 2008
32
0
6
part 1 den 6 ya kadar indirdim part birin üzerinden sağ tuşla buraya çıkar dedim şifre istedim hako yazdım başka bir klasör çıktı ama içinde iso uzantı yok sitenin bu bölümünde hakonun yaptığı açıklamdan başka yok bende onu yaptım ama olmadı iso çıkmıyor klasör çıkıyor

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,243
113
UNTOUCHED yazan linklerden yani alttaki linklerden indirdiysen çıkan klasörün içinde de winrar paketler göreceksin onları da winrar ile açarsan ISO çıkacak...

USTTE FIXED yazan linklerden indirdiysen sadece indirdiğin partları winra ile açacaksın ...ISO uzantılı büyük boyutlu dosyayı göreceksin zaten...O tek dosyayı atacaksın PSP ye..Klasörü ile birlikte değil tek başına atacaksın...

capkinnim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 12, 2008
32
0
6
teşekkürler hako yaklaşımın için başka arkadaşlar senin gibi anlayışlı değil

ps367

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2010
7
0
1
51
selam benim sorum su
Pro Evolution Soccer 2012 TÜRKÇE EUR FULL ISO 1.21 GB FIXED

Pro Evolution Soccer 2012 TÜRKÇE EUR UNTOUCHED ISO 1.21 GB

arasindaki fark nedir UNTOUCHED ne olmus oluyor yada ne anlama geliyor bimedigim icin sordum
indirecem aydinlatirsaniz tesekkürler simdiden bilgi icin

juta

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 14, 2012
1
0
1
Merhaba. Acaba biri bana şu oyunları nasıl indiriceğim hakkında bilgi verebilir mi ?