hako kardeşim ben bu sosyaları indirdim fakat birleştirmede problem yaşıorum eline emegine saglık paylasmısın ama bana biraz daha yardımcı olursan çok sewinicem kardeşim ii çalışmalar kolay gelsin
hako kardeşim ben bu sosyaları indirdim fakat birleştirmede problem yaşıorum eline emegine saglık paylasmısın ama bana biraz daha yardımcı olursan çok sewinicem kardeşim ii çalışmalar kolay gelsin
Birleştirmede nasıl bir problem yaşıyorsun acaba? İndirdiğiniz partları bi klasöre kopyalayın sonra part1 e sağ tıklayın Dizine çıkart diyin şifreyi girin sonra o çıkarmaya başlayacaktır tabiiki partları çıkarmak için pc nizde winrar ın kurulu olması gereklidir.
kardeşim bu dediginizi uyguluyorum fakat partları yarıda kesip hata raporu weriyo geneldede dosya olmamasına ramen bu dosya wardır gibi bi uyarı geliyor ama tekrar denicem bidaha silip indirdim ilgine teşekkürler
Bump: ben yanlışı hepsini seçip dizine çıkart diyerek yapıyormusum 1kopuk kardeşim teşekkür ederim ii günler hallettim şu anda
Merhaba, oglum için Türkçe versiyonunu iindirmeye calisiyorum ama maalesef linklerin tamami kirik
Eger IFile linklerini yenileyebilirseniz çok memnun olurum. Simdiden Tesekkürler...