Pro Evolution Soccer 2014 EUR TÜRKÇE-ENGLISH FULL ISO 1.06 GB UNTOUCHED

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako_Jr tarafından oluşturulan Pro Evolution Soccer 2014 EUR TÜRKÇE-ENGLISH FULL ISO 1.06 GB UNTOUCHED başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 45,964 kez görüntülenmiş, 66 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Pro Evolution Soccer 2014 EUR TÜRKÇE-ENGLISH FULL ISO 1.06 GB UNTOUCHED
Konbuyu başlatan hako_Jr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serzan

rickymusti

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 5, 2013
3
0
1
924 mb olan tek dosyayı indirdim ama rar ı açtığımda içinde bir sürü dosya var, psp 1004 var bende netten bir ara oyun indiriyodum tek ıso dosyası oluyodu ıso klosörünün içine atıyodum direk çalışıyodu, bu indirdiğim farklı nasıl çalışıyor bu yardımcı olurmusun ? iyi çalışmalar

hako_Jr

Böcek
Kayıtlı Üyemiz
Mar 23, 2009
166
96
28
29
O tek klasörün içindeki rar paketlerden birincisine sağ tıklayıp "çıkart" de masaüstünü göster masaüstünde ISO yu göreceksin.

rickymusti

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 5, 2013
3
0
1
ıso yu çıkardım psp nin içine attım ama oyuna girerken the game coluld not be started 80020148 diye hata veriyor çıkıyor sonra ?

hako_Jr

Böcek
Kayıtlı Üyemiz
Mar 23, 2009
166
96
28
29
Senin psp kırık değilmi ? kırık değilse bu oyunları oynayamazsın.versionun nedir ? psp de sol tarafta menuler var orada "system settings" yazan yerin içinde "systen information" yazan yere gir orada "firmware" yazan yerin karşısında tam olarak ne yazıyor.?

rickymusti

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 5, 2013
3
0
1
psp kırık zaten kendi içinde 13 tane ıso oyun yüklü system ınformation yazan yerde 3.71 m33-2 yazıyor

hako_Jr

Böcek
Kayıtlı Üyemiz
Mar 23, 2009
166
96
28
29
O zaman tabiki çalışmaz 3.71 m33-2 kırık bir versiondur ama sen tek link olanı indirdin ama o linklerin altını okumamışsın orada şu yazar : Untouched ISO M33 ve GEN versionlarda çalışmaz.

Senin versionun M33 olduğundan UNTOUCHED ISO sende çalışmaz çünkü bo oyun için en az 6.20 kırık version gerekir. Üstteki linkleri kullanman gerekirdi ayrıca 3.71 M33-2 çok eski bir versiondur ve yeni oyunlarda FIXED yazan linklerden bile indireceğin oyunlardan bazılarında problem yaşayabilirsin onun için versionunu en azından 5.00 M33-6 ya yükseltmen gerekir.ve yeni oyunlarda FIXED yazan linkleri kullanman gerekir.

5.00 M33-6 yı burada babam verdi :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Orada başlık : "Custom Firmware 5.00 M33-6 Direk Yükleme - Diğer M33 Versiyon Kullananlar İçindir"

O konuyu oku ve uygula 5.00 m33-6 yaptıktan sonra FIXED yazan linklerden indir ve oyna.

Yada önce 6.20 ye yükselt ve 6.20 PRO-C kalıcı version yükle. o zaman indirdiğin ISO da çalışır yani UNTOUCHED iso larda çalışır.

6.20 PRO-C de aynı sayfanın içinde var.onun başlığı : 6.20 PRO-C1 FIX3 dür.Orayı oku ve uygula. 6.20 nin üzerine çıkma.

jjj23

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 4, 2012
5
0
1
43
hako_jr,hocam ben psp nin pes serisine gameplay tool gibi bir yama arıyorum şut gücünü düzeltmek için yada şut gücü düzeltilmiş bir pes oyunu,çok araştırdım bulamadım bu tür yamalar yapılıyormu pspnin pes serisi için?

enasfe

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 10, 2011
36
4
8
Öyle bir şey olabileceğini pek sanmıyorum şansına küs :/