Pro Evolution Soccer 2014 EUR TÜRKÇE-ENGLISH FULL ISO 1.06 GB UNTOUCHED

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako_Jr tarafından oluşturulan Pro Evolution Soccer 2014 EUR TÜRKÇE-ENGLISH FULL ISO 1.06 GB UNTOUCHED başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 45,955 kez görüntülenmiş, 66 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Pro Evolution Soccer 2014 EUR TÜRKÇE-ENGLISH FULL ISO 1.06 GB UNTOUCHED
Konbuyu başlatan hako_Jr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serzan

halici

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 11, 2011
3
0
1
36
part 18 (v-pes2k14.r18) ve part45 (v-pes2k14.r45) şifre hatası veriyor rar dosyasından çıkarırken hako değil bu iki dosyanın şifresi..yardım ederseniz sevinirim

halici

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 11, 2011
3
0
1
36
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
linkinden indirdim tek link içinde bunlar gözüküyor tam 924 mb aynen yazıldığı gibi

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,303
17,234
113
Söylediğim gibi sen indirirken büyük olasılıkla anlık olarak internetten kopmuşsun ve dosya bozuk yada eksik inmiş. Ben şimdi o indirdiğin linkten indirdim ve açtım linkte ve dosyada hiçbir sorun yok. İndirdiğin bozuk yada eksik dosyayı sil ve yeniden indir. Winrar eksik yada bozuk dosyada şifre hatası verir.

ayberklolipop1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 1, 2014
1
0
1
abi pc ye indirdim ama winrar dosyasından çıkartamıyorum cilt eksikmiş nasıl yapcaz acil