PS5 Emulator ProsperoEden Nintendo Switch Emulatoru Kurulum Rehberi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Emulator kategorisinde PSVITA1 tarafından oluşturulan ProsperoEden Nintendo Switch Emulatoru Kurulum Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 159 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Emulator
Konu Başlığı ProsperoEden Nintendo Switch Emulatoru Kurulum Rehberi
Konbuyu başlatan PSVITA1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kayzer_sozee

PSVITA1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2014
144
67
28
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

- prosperoeden/ → Emülatörün ana dosyaları
- roms/ → Oyun dosyalarını koyacağın klasör
- mods/ → Oyun yamaları ve hileler için
- README → İngilizce kurulum notları

⚠

- Oyun dosyalarını roms/ klasörüne atacaksınız
- PS5 menüsünden ProsperoEden’i açınca oyun listesi otomatik görünür.
- Dokunmatik panel → “Select” tuşu gibi çalışır.
- Çözünürlük ayarlarını Settings > Video menüsünden değiştirebilirsiniz (1080p, 1440p, 2160p).

🛠 5. Ek Özellikler
- Mods: Oyun yamaları ve hileleri mods/<titleID>/ klasörüne eklenir.
- FSR filtresi: Grafiklerde daha akıcı performans sağlar.
- 120 Hz desteği: Uyumlu ekranlarda etkinleştirilebilir.
- Crash raporları: Hata olursa /data/prosperoeden/logs klasörüne kaydedilir.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Emülatör Adim adım adım kurulum
🔹 1. Adım: .ffpfsc dosyasını USB belleğe kopyalayın .
🔹 2. Adım: Dosyayı PS5’te /data/homebrew/ klasörüne dosya yöneticisi veya FTP ile gönderin.
🔹 3. Adım: title.keys ve prod.keys dosyalarını /data/prosperoeden/keys/ içine atın.
🔹 4. Adım: .nsa uzantılı firmware dosyalarını /data/prosperoeden/firmware/ klasörüne yerleştirin.

Uyarı: Emülatörü doğru klasöre atınca otomatikman shadowmount plus yukleyecektir.Yuklenince bir kez calistirij /data klasorunde gerekli /prosperoeden klasoru oluşturulacaktır.
Keys ve Firmware dosyalarini .zip ten cikarip ilgili klasorlere atacaksiniz bunun icin ftp veya usb ile dosya yoneticisi ile gonderebilirsiniz.
Tum herseyi dogru yaparsaniz sorunsuz oyunlari oynayabileceksiniz.

Takildoginiz yerler olursa gine sorarsiniz arkadaslar yardimci olurum.

Emulator indirme baglantisi

1.040

Prod - Title Keys ve Firmware

nuTTy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2009
308
74
28
60
Bu sayede ben de çalıştı. Çok teşekkür ederim

PSVITA1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2014
144
67
28
Kayıt dosyaları nerde acaba? PC'deki save dosyalarımı atmak istiyorum da.
Bilgim yok belki sifrelenmia bi dosya icerisine kayit ediyorda olabilir klasör icine oyun için dosya da olusturuyo olabilir.Pc surumune benzer klasorler pc deki kayit dosyanizin ismi ne ise bakin illaki benzer klasor vardir.
Bu surumde normalde /mods klasorunden eklentiler modlar alt yazi gibi calismalarin arrik calistigi soylenmis ama Türkçe alt yazi eklenmis oyunun dosyasini doğru klasor ismiyle dogru yerde konumlandirmama ragmen gormuyor mesela.
Oyunlarin guncelleme dosyalarini taniyor ama.Gine guncelleme gelicektir.Herhangi bir bilgim olursa sorduğunuza yonelik yardimci olmaya calisirim yada baskasi yardimci olabilir bilem bir arkadas varsa.

Edit:

Pc deki emulatorden save-export klasorunden ps5 teki save-importklasorune aticaksiniz.Klasor yoksa ps5 te olusturabilirsiniz auanda kontrol etmedim Readme dosyasindan bakip yaziyorum.

melih2010

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 14, 2008
667
251
63
Teşekürler açıklamalı ekli konu için. Uygulamayı yapan video paylaşımında ordaki bilgide oyun dosyasını rom içine oyunun dlc ve update dosyalarını update dosyasını ekliyordu ekleme yapım konuya . ProsperoEden-v1.000.030 kullandığım sürüm bu mk1 dondu, marıo bir kaçı kapandı, zelda çalışdı bende başka oyun yok bende.

PSVITA1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2014
144
67
28
Teşekürler açıklamalı ekli konu için. Uygulamayı yapan video paylaşımında ordaki bilgide oyun dosyasını rom içine oyunun dlc ve update dosyalarını update dosyasını ekliyordu ekleme yapım konuya . ProsperoEden-v1.000.030 kullandığım sürüm bu mk1 dondu, marıo bir kaçı kapandı, zelda çalışdı bende başka oyun yok bende.
Rica ederim.Bu son rurumu kullaniyorum 8 tane oyunda denedim hepsi sorunsu calisti.Tek acilipta yukleme ekraninda kalan 3 lu oyun paketi vardi icinde mario sunshine mario 64 ve mario galaxy olan paket.
Onun haricinde deneyip calistirdigim oyunlar şöyle,

Mario oddysey
Zelda links awakening
Zelda tears of kingdom
Mario strikers battle
Super mario 3D
Captain toad

İki tane daha vardi aklima gelmedi.Hicbirinde sorun yasamadim.
Sadece Turkce alt yazi olan oyunlari mods klasorunden tanimiyor oysa bu yazilimda artik kullanilabilir diyordu ama birseyler eksik sanirim illaki güncellenecektir bekleyip göreceğiz.

kayzer_sozee

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 1, 2012
469
283
63
Xenoblade serisini ve fire emblem Türkçe altyazı ile oynamayı çok isterdim elimde zaten switch oled var orijinal