PS4 Türkçe YAMA Prototype PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Nitr0 tarafından oluşturulan Prototype PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 733 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 28 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Prototype PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Nitr0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
10,836
56,045
113
ama en azından uabe ve assetsgui ile yapılabilir abim başlangıç aşamasında anlaması çok zor değil bence :)
O iyi evet, ama dil aracı daha önemli :)

Unitytext2 bir yere kadar götürüyor, iş bir noktadan sonra zaten değişik bir hal almaya başlıyor. Ki örnek Kong Survival mesela, değişik, tormented 1, Asterix Babylon vs. bunları unitytext2 açamadı, ama sağolsun MYBEKA abi araç geliştirdi, artık bir çoğunu açabiliyor ve editleyebiliyorum :)

Nitr0

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 10, 2024
272
816
93
O iyi evet, ama dil aracı daha önemli :)

Unitytext2 bir yere kadar götürüyor, iş bir noktadan sonra zaten değişik bir hal almaya başlıyor. Ki örnek Kong Survival mesela, değişik, tormented 1, Asterix Babylon vs. bunları unitytext2 açamadı, ama sağolsun MYBEKA abi araç geliştirdi, artık bir çoğunu açabiliyor ve editleyebiliyorum :)
ever doğru abim o kısımları unutmuşum ama küçük unity oyunlarından ve hani sadece altta metin olan 2d oyunlardan başlayabilir onlar bunlara nazaran daha kolay

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
10,836
56,045
113
ever doğru abim o kısımları unutmuşum ama küçük unity oyunlarından ve hani sadece altta metin olan 2d oyunlardan başlayabilir onlar bunlara nazaran daha kolay
Çok karışık yani, txt, XML idi önce, sonra mono vs. Değiştikçe değişti yapıları, en sond da catalog.json ve bundle oldu, sabit kalmadı gitti bir türlü. 😂

Unreal ile yapılanların çoğu sabit locres :)

Neil

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
446
499
63
Prototype PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Prototype PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Prototype oyununun Türkçe Altyazılı yamasıyla karşınızdayım bu oyundaki metinler tek dosyada değil tüm rcf dosyalarına bölünmüş şekildeydi ve toplamda 11 bin küsür satır vardı ve de herhangi bir %100 türkçe yaması olmadığından yapay zekaya çevirttim ve elimden geldiğince tutarsızlıkları düzelttim ve özellikle türkçe karakter eklemesi sıkıntıydı ama onuda hallettim neyse çok uzattım herkese keyifli oyunlar dilerim

OYUN HAKKINDA
2009 yapımı açık dünya aksiyon oyunu Prototype, Blacklight virüsü nedeniyle kaosa sürüklenen New York'ta hafızasını kaybetmiş bir anti-kahraman olan Alex Mercer'ın hikayesini anlatır. Şekil değiştirme güçleriniz sayesinde kollarınızı ölümcül silahlara dönüştürebilir, gökdelenlerin üzerinde özgürce dolaşabilir ve düşmanlarınızı tüketerek onların kılığına girebilirsiniz. Temel amacınız; mutasyona uğramış yaratıklar ve acımasız Blackwatch askerleriyle savaşırken geçmişinizin sırlarını ortaya çıkarmaktır.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
NITR0

PS4 TOOL VE PAKETLEME
CASTELLANOS

PS4 PORT VE DÜZENLEME
NITR0

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
Bunu Xbox360 a port etmek lazım tabii izninizle

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2022
390
1,578
93
bu işe başlamanı tavsiye etmem ben niye bulaştım bilmiyorum ama bir illet gibi sürekli çeviri yapmak istiyorsun ama illa başlayacaksan unity oyunları ile başla
:D :D :D Aynen öyle ya çok enteresan. Kendimi zor kontrol ediyorum. Allah tan favori oyunlar bitti de kapattım konuyu :D Metal slug çeviri ile ne ilgisi var mesela ona bile tr yaptım. Daha ps4 te yüzlerce oyun var bitmeden hayatta ps5 almam başıma gelecekler belli oynamadan çeviriye başlarım :D

Yerayay

Mobile TR Yama King
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
794
7,341
93
Siteye Git
Unity mi? Dosya yapısından nefret ediyorum ben
Sen birde Android'de gör dosya yapısını konsollarda ve PC'de aç resources.assets dosyasını çevir bitti. Mobile bir klasöre 4000 tane dosya koyuyorlar hepsi split doğru düzgün birşey yok insan kafayi iyiyor. 🤣🤣🤣🤣

Son düzenleme: