Unitytext2 bir yere kadar götürüyor, iş bir noktadan sonra zaten değişik bir hal almaya başlıyor. Ki örnek Kong Survival mesela, değişik, tormented 1, Asterix Babylon vs. bunları unitytext2 açamadı, ama sağolsun MYBEKA abi araç geliştirdi, artık bir çoğunu açabiliyor ve editleyebiliyorum
Unitytext2 bir yere kadar götürüyor, iş bir noktadan sonra zaten değişik bir hal almaya başlıyor. Ki örnek Kong Survival mesela, değişik, tormented 1, Asterix Babylon vs. bunları unitytext2 açamadı, ama sağolsun MYBEKA abi araç geliştirdi, artık bir çoğunu açabiliyor ve editleyebiliyorum
ever doğru abim o kısımları unutmuşum ama küçük unity oyunlarından ve hani sadece altta metin olan 2d oyunlardan başlayabilir onlar bunlara nazaran daha kolay
ever doğru abim o kısımları unutmuşum ama küçük unity oyunlarından ve hani sadece altta metin olan 2d oyunlardan başlayabilir onlar bunlara nazaran daha kolay
Çok karışık yani, txt, XML idi önce, sonra mono vs. Değiştikçe değişti yapıları, en sond da catalog.json ve bundle oldu, sabit kalmadı gitti bir türlü.
Prototype oyununun Türkçe Altyazılı yamasıyla karşınızdayım bu oyundaki metinler tek dosyada değil tüm rcf dosyalarına bölünmüş şekildeydi ve toplamda 11 bin küsür satır vardı ve de herhangi bir %100 türkçe yaması olmadığından yapay zekaya çevirttim ve elimden geldiğince tutarsızlıkları düzelttim ve özellikle türkçe karakter eklemesi sıkıntıydı ama onuda hallettim neyse çok uzattım herkese keyifli oyunlar dilerim
OYUN HAKKINDA
2009 yapımı açık dünya aksiyon oyunu Prototype, Blacklight virüsü nedeniyle kaosa sürüklenen New York'ta hafızasını kaybetmiş bir anti-kahraman olan Alex Mercer'ın hikayesini anlatır. Şekil değiştirme güçleriniz sayesinde kollarınızı ölümcül silahlara dönüştürebilir, gökdelenlerin üzerinde özgürce dolaşabilir ve düşmanlarınızı tüketerek onların kılığına girebilirsiniz. Temel amacınız; mutasyona uğramış yaratıklar ve acımasız Blackwatch askerleriyle savaşırken geçmişinizin sırlarını ortaya çıkarmaktır.
bu işe başlamanı tavsiye etmem ben niye bulaştım bilmiyorum ama bir illet gibi sürekli çeviri yapmak istiyorsun ama illa başlayacaksan unity oyunları ile başla
Aynen öyle ya çok enteresan. Kendimi zor kontrol ediyorum. Allah tan favori oyunlar bitti de kapattım konuyu Metal slug çeviri ile ne ilgisi var mesela ona bile tr yaptım. Daha ps4 te yüzlerce oyun var bitmeden hayatta ps5 almam başıma gelecekler belli oynamadan çeviriye başlarım
Sen birde Android'de gör dosya yapısını konsollarda ve PC'de aç resources.assets dosyasını çevir bitti. Mobile bir klasöre 4000 tane dosya koyuyorlar hepsi split doğru düzgün birşey yok insan kafayi iyiyor.