PS4 Türkçe YAMA Prototype PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Nitr0 tarafından oluşturulan Prototype PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 733 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 28 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Prototype PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Nitr0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Nitr0

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 10, 2024
272
817
93
Prototype PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Prototype oyununun Türkçe Altyazılı yamasıyla karşınızdayım bu oyundaki metinler tek dosyada değil tüm rcf dosyalarına bölünmüş şekildeydi ve toplamda 11 bin küsür satır vardı ve de herhangi bir %100 türkçe yaması olmadığından yapay zekaya çevirttim ve elimden geldiğince tutarsızlıkları düzelttim ve özellikle türkçe karakter eklemesi sıkıntıydı ama onuda hallettim neyse çok uzattım herkese keyifli oyunlar dilerim

OYUN HAKKINDA
2009 yapımı açık dünya aksiyon oyunu Prototype, Blacklight virüsü nedeniyle kaosa sürüklenen New York'ta hafızasını kaybetmiş bir anti-kahraman olan Alex Mercer'ın hikayesini anlatır. Şekil değiştirme güçleriniz sayesinde kollarınızı ölümcül silahlara dönüştürebilir, gökdelenlerin üzerinde özgürce dolaşabilir ve düşmanlarınızı tüketerek onların kılığına girebilirsiniz. Temel amacınız; mutasyona uğramış yaratıklar ve acımasız Blackwatch askerleriyle savaşırken geçmişinizin sırlarını ortaya çıkarmaktır.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
NITR0

PS4 TOOL VE PAKETLEME
CASTELLANOS

PS4 PORT VE DÜZENLEME
NITR0

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

Nitr0

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 10, 2024
272
817
93

gserhygrtht

Yardımsever Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2024
299
134
43

Prototype oyununun Türkçe Altyazılı yamasıyla karşınızdayım bu oyundaki metinler tek dosyada değil tüm rcf dosyalarına bölünmüş şekildeydi ve toplamda 11 bin küsür satır vardı ve de herhangi bir %100 türkçe yaması olmadığından yapay zekaya çevirttim ve elimden geldiğince tutarsızlıkları düzelttim ve özellikle türkçe karakter eklemesi sıkıntıydı ama onuda hallettim neyse çok uzattım herkese keyifli oyunlar dilerim

OYUN HAKKINDA
2009 yapımı açık dünya aksiyon oyunu Prototype, Blacklight virüsü nedeniyle kaosa sürüklenen New York'ta hafızasını kaybetmiş bir anti-kahraman olan Alex Mercer'ın hikayesini anlatır. Şekil değiştirme güçleriniz sayesinde kollarınızı ölümcül silahlara dönüştürebilir, gökdelenlerin üzerinde özgürce dolaşabilir ve düşmanlarınızı tüketerek onların kılığına girebilirsiniz. Temel amacınız; mutasyona uğramış yaratıklar ve acımasız Blackwatch askerleriyle savaşırken geçmişinizin sırlarını ortaya çıkarmaktır.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
NITR0

PS4 TOOL VE PAKETLEME
CASTELLANOS

PS4 PORT VE DÜZENLEME
NITR0

OYNANIŞ VİDEOSU

HAZIRLANIYOR...

[Gizli içerik]
Teşekkürler , yeni hardisk lazım 2 el falan aramaya başlayayım ben :=))