Xbox 360 Türkçe Yama Prototype Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü kategorisinde Neil tarafından oluşturulan Prototype Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,266 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü
Konu Başlığı Prototype Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Neil
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Neil

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
477
558
93
Çok şükür sf6 ile konuyu kapattım ben diye düşünüyordum. Ufak yardımlaşma olabilir ama :) Sadece altyazı mı kaldı Neil @Neil ... İstersen özelden yaz konuşalım. Zaten çözmüşsün toplu şekilde halletmek kalıyor geriye.
hallettim sayılır bugün test edeceğim iyi ki varsınız 🙏

MyBe&Ka

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 15, 2022
461
2,065
93
altyazı dosylarında karakter boyut sınırına takıldın mı
En beter örneği,,, Injustice gibi bazı oyunlarda metinler UTF-8 tutuluyorsa ASCII karakterler 1 byte, Türkçe karakterler ise genellikle 2 byte yer kaplıyor. Dosya sabit uzunluk/offset yapısına sahipse ve metinler doğrudan aynı alana yazılıyorsa Türkçe karakter kullanmak sonraki offsetleri kaydırıp dosya yapısını bozabilir. En kolay çözüm, byte uzunluğunu korumak için İ→I, ı→i, ş→s, ğ→g gibi ASCII karşılıkları kullanmak. Ama bu durum dosyanın kodlamasına ve yapısına bağlı oluyor. :)

Neil

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
477
558
93
son güncelleme : art01 ve art02.rcf dosyalarının içindeki nis/rz dosyaları çözülemediği için yama tamamlanamadı.

Nitr0

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 10, 2024
334
1,023
93
dosyaların içindeki metin sayısı nedir bir de dosyaları yükleyip linkini atabilirmisin