Xbox 360 Türkçe Yama Prototype Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü kategorisinde Neil tarafından oluşturulan Prototype Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,814 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü
Konu Başlığı Prototype Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Neil
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,450
57,116
113
xboxta bütün dosyaları açman lazım bu yüzden mahvoldum nnerden girdim bu işe insan bir uyarır sen daha gençsin yol yakınken vazgeç falan der :)
Valla şimdi anında başladığın için bir şey diyemedim. Ben olsam asla yapmazdım, çünkü binlerce dosyadan bahsediyorsun :) PS4 ve PS3 arasında dağlar kadar fark var, dosyalama yapısı, kodlama vs.

Aynı unreal gibi xxx biliyorsun zaten :)

Nitr0

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 10, 2024
346
1,073
93
Valla şimdi anında başladığın için bir şey diyemedim. Ben olsam asla yapmazdım, çünkü binlerce dosyadan bahsediyorsun :) PS4 ve PS3 arasında dağlar kadar fark var, dosyalama yapısı, kodlama vs.

abim hiç xxx deme kabusum oldu resmen hem poppy lerde hem dishonored larda

Neil

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
482
563
93

çok zor değildir dedim mahvetti bizi bir de buraya kadar geldik tamamlayalım diyoruz 😄